top news

BEAUTY/NAILS

LYDIA SARFATI, FONDATOR ȘI CEO REPECHAGE, A LANSAT IN ROMANIA CARTEA SA, „SUCCESUL LA INDEMÂNA TA”

Joi, 05 Noiembrie 2015 12:21

„Fii gata si fii pregatita! Drumul catre succes nu este usor, dar merita cu siguranta.” –  scrie Lydia Sarfati, Fondator și CEO Repêchage, in cartea sa „Succesul la indemana ta”.

 

Cartea a fost lansata in Romania pe 28 octombrie 2015 in cadrul evenimentului „Back to the Source” de catre compania Professional Brands Marketing&Distribution, distributor al brandului Repêchage in Romania, sub patronajul Serviciului Comercial al Ambasadei S.U.A. la Bucureşti. Lydia Sarfati, Fondator și CEO Repêchage, este pionier in domeniul esteticii in S.U.A. Lydia a reușit sa ajunga pâna aici pentru ca nu i-a fost niciodata frica de munca. „Nu aveam alta optiune decat sa supraviețuiesc. [...] Lucrul de care sunt absolut sigura este ca daca te poți baza pe tine insați, ai puterea sa obții aproape orice. Eu știu – eu am reușit.” – declara antreprenoarea.

„Clientelor le placea sa vina la mine pentru ca le ofeream tratamente faciale fabuloase de fiecare data. Nu conta cât de epuizata eram, era de datoria mea sa arat odihnita și, de aceea, imi aplicam un machiaj impecabil, acoperind cearcanele și folosind suficient blush ca obrajii sa arate rozalii și proaspeți.”

In 2015, Lydia Sarfati este un lider internațional in domeniul cosmeticii și totodata consultant de Spa pentru destinații de top din intreaga lume. Conceptul sau, denumit Spa de Beauté, este in prezent utilizat in saloanele din toata lumea. Acesta este completat de inovația Lydiei Sarfati – Facial Bar – un concept de tratamente faciale express cu rezultate instantanee şi vizibile. 

Pentru mai multe informații despre Repêchage: http://www.repechage.com/

Related items

Copyright © 2012 | All rights reserved • SC INGO INTERNATIONAL SRL | P.iva 05215180018 | sales@estetica.ro login | Powered by coolshop

popup - Wisepops - script