Print this page
BEAUTY/NAILS

DEPIGMENTAREA DE TOAMNA

Joi, 05 Noiembrie 2015 12:59

Pete inestetice, relief neuniform al pielii, zone exfoliate si deshidratate, pistrui accentuati- cateva dintre neajunsurile tenului la inceput de toamna.

 

Sezonul toamnei este un minunat prilej pentru inceperea curelor de depigmentare a petelor care stirbesc aspectul frumos al pielii. Pentru persoanele a caror pigmentare este mai accentuata pe anumite zone (nas, pometi, umeri) si nu este de natura ereditara sau hormonala, exista numeroase substante natural sau sintetice care ajuta in combaterea problemei. Fosfatul ascorbic de magneziu spre exemplu, un derivat al vitaminei C, are o actiune puternica de inaabire. Uniformizeaza culoarea pielii si reda luminozitatea, lasand-o neteda si straaucitoare. Datorita puternicii activitati a vitaminei, stimuleaza sinteza colagenului si consolideaza fermitatea pielii.Un ingredient la fel de popular in cremele si mastile de inalbire si depigmentare este factorul de inalbire si stralucire Asia, o substanta foarte eficienta pentru ultra-albire, care actioneaza doar in punctele cheie ale formarii petelor pigmentare.Daca va feriti de peelingurile chimice cu efecte puternice, puteti incerca exfolieri profunde cu ingredient active menite sa reduca ph-ul pielii la 3.5 pentru a “forta” regenerarea rapida a pielii.  Este mult mai eficient daca veti alege un tratament ce imbina patru proceduri intr-una singura si anume: Exfolierea mecanica, exfolierea cu acizi, peelingul enzymatic si peelingul biologic. 

Optional, se poate folosi si un aparat cu ultrasunete pentru potentarea efectului de peeling, care permite patrunderea mai profunda in seut a substantelor active folosite de estetician.

 

Related items