top news

BEAUTY/NAILS

CELE MAI NOI BEAUTY TRENDURI PENTRU 2016

Marţi, 26 Ianuarie 2016 09:34

In materie de makeup si frumusete, dorinta de a afla care sunt noile trenduri nu este deloc mai marunta decat in domeniul modei. Femeile vor sa stie ce se poarta, ce se reinventeaza, ce a aparut nou pe piata, la fel cum vor sa stie ce geanta este un must have pe lista lor de cumparaturi sau ce gen de toc se poarta anul acesta.

Asadar, care sunt predictiile in frumusete si makeup pentru 2016? Forumurile, workshop-urile, online-ul- toate vuiesc de informatii care mai de care mai variate. De aceea, ESTETICA a alcatuit un top care sa va ghideze.

Fonduri de ten de ultima generatie: dupa BB si CC Cream, in 2016 se continua trendul formulelor usoare, care mai degraba decat a ascunde, scot la iveala frumusetea pielii, cu micile sale imperfectiuni si un luciu natural, sanatos. Anul 2016 este anul in care vom purta acoperire mica spre medie pe ten, iar produsele de noua generatie se pot purta in mai multe straturi, devenind ideale si versatile pentru orice ocazie.

Balsamuri de buze high tech: brandurile de lux precum Dior sau Estee Lauder anunta introducerea unor formule de tip “plumping treatment” pentru clasicul balsam de buze. Astfel, hidratarea este lasata in planul secund, pentru a face loc beneficiilor precum liftingul, umplerea buzelor si obtinerea unui efect mai plin, asemanator injectiilor cu acid hyaluronic.

Hibrizi care&beauty: Bobbi Brown anunta o directie interesanta pentru 2016: produse hibrid de ingrijire si makeup in acelasi timp, precum pudre nutritive, vitamin in produsele de styling pentru par si alte produse interesante menite sa scoata frumusetea din interior catre exterior. Dupa ani la randul cu tehnici elaborate de contourind si matifiere, tenul este lasat sa respire si primeste odata cu machiajul si o ingrijire delicata, iar micile defecte sunt acceptate.

Culorile, in variante mai stinse. Pentru ochi, se vor purta nuantele usor stralucitoare, metalice, cremoase, pentru a adauga acel “glow” privirii, iar pentru buze, culorile untoase, nude sau cele inspirate de nuantele naturale ale buzelor, usor oranj vor fi hitul anului.

Sprancenele, in centrul atentiei: Acest trend nu este neaparat o noutate absoluta, ci o potentare a unui trend care dureaza de mai multi ani deja. Sprancenele dens conturate si perfect finisate sunt “out”, facand loc noilor tipuri de machiaj care include un singur produs-vedeta: gelul cu periuta, pentru aranjarea firelor rebele si conferirea de densitate si grosime. Sprancenele de tip wet vor fi si ele foarte la moda si nu numai pentru vara, cand se pot asorta cu o coafura similara.

  • Trenduri Beauty 2016 1



  • Trenduri Beauty 2016 2



  • Trenduri Beauty 2016 3



  • Trenduri Beauty 2016 4



  •  

Related items

  • Trenduri 2023 - Tracey Ann Smith 26 Ianuarie 2016

    Simt ca 2023 este anul in care lumea s-a deschis pe deplin, spune hairartistul si guru in materie de stil Tracey Ann Smith de la French & Ivi. “Am aruncat o privire mai atenta asupra unor noi tendinte care ne vor fascina pentru blonde, brunete si culori vii”.

  • RESURFACE YOUR GLOW 26 Ianuarie 2016

    Cand tenul isi pierde din stralucirea naturala, este timpul sa intervii. Trezeste la viata orice tip de piele cu gama Probiome Peel de la Skeyndor.

  • UN MACHIAJ PERFECT IN SEZONUL DE VARA 2018 26 Ianuarie 2016

    Makeup artistii profesionisti sunt cei care tin mana pe pulsul modei, urmaresc tendintele si pot sa vina cu sfaturi si sugestii utile in tot ce tine de machiaj, ce este in voga si ce se poarta in acest sezon.

  • ESTETICA AWARDS 2018, EDITIA A 10-A! 26 Ianuarie 2016

    Revista ESTETICA Romania& Republica Moldova a dat startul inscrierilor in competitia profesionistilor, ESTETICA AWARDS 2018, EDITIA A 10-A!

Copyright © 2012 | All rights reserved • SC INGO INTERNATIONAL SRL | P.iva 05215180018 | sales@estetica.ro login | Powered by coolshop

popup - Wisepops - script