Print this page
DESIGN

CONFORT CU ORICE PRET-CELE MAI NOI UNITATI DE SPALAT PENTRU SALOANE

Marţi, 26 Aprilie 2016 09:47

Elemente indispensabile in orice salon de coafura, unitatile de spalare sunt acum adevarate piese de design dotate si cu multiple tehnologii inovatoare. Tehnicile avansate raspund exigentelor coaforilor si nu fac rabat la confortul clientului. Avand in vedere multitudinea de servicii care se pot realiza la scafa, acestea raspund unor criteria din ce in ce mai precise.

 

“O piesa de mobilier rafinata si cu un pret corect reduce cheltuielile de renovare ale unui salon cu mult.“ spune Rinaldo Rota, Export manager al companiei italiene Ceriotti. Pentru a pastra aceasta ecuatie calitate-pret, compania cauta in permanneta solutii de design accesibile pentru a reduce costurile. in acest sens, Ceriotti propune modelul "Fiber Class" ale carui material prezinta o rezistenta sporita. Fabricat din fibra de sticla-material folosit de regula la fabricarea iahturilor-acest model ofera nu numai longevitate dar si ergonomie si flexibilitate. 

Fabrice Rousse, Director comercial France Nelson Mobilier insista si el pe notiunea de confort: “este indispensabil ca clientul sa se simta confortabil, ca intr-un cocoon. Pentru saloanele care vor sa aiba acest atuu al wellness-ului, anumite modele de scafe ofera optiuni interesante precum masajul shiatsu sau chromoterapie”. Modelul Gowash Shiatsu Air permite o pozitie semi-alungita, avand un support pentru sustinerea picioarelor ajustabil, foarte apreciat in cazul ritualurilor care dureaza mai mult-precum masajul scalpului, oferite frecvent in saloane. 

Design-ul sofisticat si serviciile la scafa pot seduce clientele feminina, atrasa de bunastare dar si pe cea masculina, mereu atrasa de masajul bine realizat. 

Modelul Yume Espoir de la Takara Belmont ofera un confort si o manevrabilitate ideale pentru serviciile la scafa care dureaza mai mult, totul ramanand foarte compact. Design-ul sau ergonomic ii permite coaforului sa lucreze din toate unghiurile, adaptandu-se la spatiul din salon. Design-ul sofisticat este sinonim cu luxul si cu serviciile haute coiffure. 

Cu pereti laterali pentru a pastra intimitatea clientului ca si cum ar fi in interiorul unei cabine, Gamma Bross propune modelul de lux VIP Lounge. “Acest model este ideal pentru conceptual saloanelor exclusiviste de lux” spune Bertrand Yi Kim, responsabil comercial Gamma Bross. Este un model care are o pozitie reglabila, se adapteaza tuturor morfologiilor corporale gratie caracteristilor personalizabile. Sistemul de masaj incorporat ofera un masaj air-shiatsu complet, iar dispozitivul musical si spotul luminous LED din lateral completeaza un serviciu ireprosabil.

 
  • Fiber class Ceriotti



  • Gowash Shiatsu Air



  • YUME_ESPOIR Takara Belmont



  •  

Related items