top news

EDUCATION

BARBERING CU ALEX RADU

Vineri, 06 Noiembrie 2015 07:59

Alex Radu, Hairstylist cu experienta, Manager Salon si Trainer, este cunoscut pentru cursurile de Barbering sustinute în ultima perioada în parteneriat cu ALFAPARF Romania.

 

Pasiunea pentru hairstyling si barbering a lui Alex Radu s-a concretizat odata cu deschiderea primului sau salon de înfrumusetare, Alex Radu Hair Salon, ce a devenit rapid un nume sonor în orasul Pitesti, iar în mai putin de 3 ani au luat nastere si celelalte doua saloane de barbering, Alex Radu Men Salon. 

Dorinta de a învata lucruri noi si de a se reinventa constant l-a motivat sa participe la numeroase cursuri de formare profesionala atat în Romania cat si în Dublin, Londra sau Barcelona, acumuland o experienta de peste 10 ani în domenii precum hairstylingul si barberingul. Acum, Alex ne împartaseste cunostintele sale prin cursurile complexe de barbering 'Classic Men Haircuts' pe care le preda, cursuri ce au aparut ca o continuare fireasca a carierei sale. 

Prin sustinerea din partea ALFAPARF Romania, Alex Radu doreste sa promoveze tunsorile clasice barbatesti ale anilor ’50 si ‘60, pana acum reusind sa predea cu succes cursuri în cateva din orasele Romaniei precum Targoviste, Ploiesti, Iasi, Suceava, Pitesti si Bucuresti. Tematica acestor cursuri este una simpla si de efect, tunsorile fiind explicate în pasi simpli si logici, pentru ca tehnicile sa fie asimilate cu usurinta. Structura seminariilor este împartita în 3 etape: 1. "Classic Men Haircuts" – Clipper over comb / Free Hand Clipper,  2. "It's All About The Scissor" - Scissor Over Comb; partea teoretica contine o istorie scurta a barberingului, ustensilele potrivite pentru executarea unei tunsori de calitate, etapele de baza ale tunsorii, tipurile de tunsori, importanta stylingului si a produselor, si în final cateva sfaturi esentiale de comunicare si imagine; partea practica se desfasoara în a 2-a etapa a cursului, fiecare participant executand una sau doua tunsori din cele predate la partea teoretica, sub atenta supraveghere si îndrumare a lui Alex Radu. 3. "I make The Cut" : un workshop conceput cu scopul de a pune în practica tehnicile si tunsorile învatate la cursurile anterioare si de a analiza detaliile si secretele tunsorilor clasice barbatesti.  

 
  • alex radu 1



  • alex radu 2



  • alex radu 3



  • alex radu 4



  •  

Related items

Copyright © 2012 | All rights reserved • SC INGO INTERNATIONAL SRL | P.iva 05215180018 | sales@estetica.ro login | Powered by coolshop

popup - Wisepops - script