Print this page
EDUCATION

ENDLESS BEAUTY- INSPIRATIE, PRODUSE SI EDUCATIE PENTRU COAFORII ROMANI

Vineri, 06 Noiembrie 2015 08:04

Inca de la inceputul anului, Keune Romania si-a propus ca prin caravana Endless Beauty sa aduca in fata coaforilor in tara, un concept complet de hairstyling si anume tehnici si propuneri  privind culorile, tunsorile si coafurile speciale urmate ulterior de workshop-uri tematice.

 

Pornind de la premisa ca intr-un salon, clientele sunt diverse, atat ca varsta, persoanlitate si stil de viata, echipa Keune: Cristina Rosca, Andrei Zugravu, Elena Ignea si Robert Bucur,  alaturi de Victoria Schimbator (coafuri speciale ) si Catalin Lungu (tunsoare) au aratat ca varsta este doar un numar si ca orice femeie poate fi transformata atata timp cat exista cunostinte temeinice si produsele cu care acestea pot fi puse in valoare.

Programata pentru doua sesiuni (primavara-vara) si (toamna-iarna), caravana s-a oprit pe rand la Constanta, Timisoara, Pitesti,  Bacau, Suceava si Galati. Tendintele actuale in culoare au fost adaptate cerintelor si nevoilor unui salon: nuantele pastelate, naturale dar si cele mai indraznete au fost exemplificate dar si explicate in functie de tipologia structurii parului. S-au discutat cele mai frecvente probleme  intalnite intr-un salon, situatii dificile si modalitati de rezolvare a acestor inerente cazuri cu ajutorul sistemelor de colorare Keune.

Scopul acestei caravane a fost acela de a aduce in fata profesionistilor solutii, idei, tehnici si produse  care sa sustina in mod real si concret necesitatile unui coafor:  culoare, coafura si tunsoare, alaturi de modalitati  prin care acestea pot fi puse in practica. Prin seminariile post eveniment, informatiile puse in scena au fost detaliate si exemplificate pentru a putea fi asimilate mai usor si ulterior puse in practica.

Caravana va continua in sezonul toamna-iarna, fiind completata de Congresul International de Hairstyling din perioada 18-20 Octombrie de la Predeal.

 
  • caravamna keune 5



  • caravana keune 1



  • caravana keune 3



  •  

Related items