top news

EDUCATION

DEVINO SPECIALIST IN MICROBLADING!

Marţi, 06 Februarie 2018 13:35

Inscrie-te la singurul curs care iti garanteaza ca vei invata sa faci Microblading  si vei dobandi abilitati de profesionist ce iti va permite sa lucrezi imediat. Diploma oferita de Scoala Comerciala si de servicii Bacau este acreditata si recunoscuta, iar cursul include si un Kit de baza.

Alina Popescu, lectorul scolii iti va fi alaturi si te va ghida in obtinerea celor mai bune rezultate, personalitatea sa imbina armonios profesionalismul cu o atmosfera placuta la curs ce a incantat absolventele cursului de pana acum. Cele peste 1000 de lucrari realizate doar pe Microblading, sunt cartea sa de vizita si ceea ce o recomanda. "Peste 200 de studente din toata tara ne-au trecut pragul de la lansarea cursului si s-au remarcat ca buni profesionisti in urma absolvirii programului de instruire."

Investitia poate fi usor recuperata, dupa absolvirea cursului studentele pot pastra kit-ul pentru a incepe imediat sa lucreze. Pentru detalii si inscrieri vizitati www.scsbacau.ro sau contactati telefonic la 0749 150297.

Copyright © 2012 | All rights reserved • SC INGO INTERNATIONAL SRL | P.iva 05215180018 | sales@estetica.ro login | Powered by coolshop

popup - Wisepops - script