top news

EDUCATION

LOVE FOR AVANTGARDE - INTERVIU DRAGOS LISS

Luni, 20 August 2018 13:01

Am vorbit cu Dragos Liss despre spiritul de invingator, despre oamenii care il inspira si despre instrumentul numit social media,  care schimba domeniul coafurii.

Dragos, esti unul dintre concurentii ESTETICA Awards care deseori s-a aflat si pe podium, si stiu ca nu este singurul concurs pe care l-ai castigat. De aceea, vreau sa-mi spui in cateva cuvinte: cum se creaza o imagine castigatoare?

Ar fi ideal sa existe o reteta unica, care sa ne asigure castigul. Consider ca fiecare dintre noi suntem castigatori, indiferent de rezultat, doar prin simplul fapt ca am creat o lucrare artistica care ne creste increderea in noi si ne ajuta sa evoluam. Personal ma gandesc la un concept, imi fac o idee despre ce as vrea sa realizez, dar acesta se schimba intotdeauna pe parcursul creatiei, chiar si in timpul sedintei foto. Oricat de simpla ar fi o lucrare, detaliile conteaza foarte mult. De asemenea, emotia pe care o transmite imaginea per total, cred ca face mai mult decat orice in materie de hair. 

Tehnologia moderna si social media ne-au luat cu asalt, indiferent de domeniul in care activam. Cum crezi ca influenteaza industria in care lucrezi tu?

Oricine are acces la social media, are abilitatea de a influenta lumea din jur, postand poze inspirationale. Asta ne include si pe noi, profesionistii din hairstyling, care la randul nostru putem inspira prin ultimele lucrari si tendinte in hairstyling, dar si sa fim inspirati de catre profesionistii de top sau de ce nu, chiar de oameni care nu au legatura cu domeniul in care activam. Pot spune ca social media da nastere noilor trenduri si le face cunoscute lumii intregi mai repede ca oricand. 

Intr-un exercitiu de imaginatie, as vrea sa-mi spui ce alta meserie ai fi ales, daca nu ai fi fost hairstilist?

Mi-ar placea sa existe timp suficient sa facem tot ce ne dorim. Probabil as fi incercat Arhitectura, Graphic Design sau intr-un gand indepartat, Medicina. Cu toate astea insa, pentru mine, niciunul dintre aceste domenii nu ofera aceasta combinatie dintre arta, creativitate si dinamica la un loc. Asa suntem noi artistii, ne place sa ne simtim liberi. (...)

 

Cititi interviul complet in revista ESTETICA nr 43 - Vara 2018

  • interviu Dragos Liss 2



  • interviu Dragos Liss 3



  • interviu Dragos Liss 4



  • interviu Dragos Liss 5



  •  

Related items

Copyright © 2012 | All rights reserved • SC INGO INTERNATIONAL SRL | P.iva 05215180018 | sales@estetica.ro login | Powered by coolshop

popup - Wisepops - script