Print this page
EDUCATION

EPIDEMIA CORONAVIRUS: 4 ACTIVITATI PENTRU PERIOADA DE IZOLARE

Vineri, 20 Martie 2020 08:16

Raspandirea rapida a epidemiei de Coronavirus a dus la decizia de a inchide saloanele de infrumusetare din Romania, dar si din foarte multe tari din intreaga lume. Pe langa aceste decizii drastice suntem sfatuiti sa stam cat mai mult in casa si sa limitam interactiunea cu cei din jurul nostru.

Pentru a putea trece peste aceasta perioada dificila  mai repede si mai usor, poti folosi timpul liber pentru a te dezvolta atat din punct de vedere personal, cat si profesional. Pentru a-ti veni in ajutor revista Estetica a facut o lista cu lucrurile pe care le poti face in timpul liber.

Mentine legatura cu clientii. Chiar daca saloanele de infrumusetare s-au inchis, tu trebuie sa mentii legatura cu clientii. Avand in vedere ca acestia nu mai pot beneficia de tratamente profesionale, ii poti sfatui cum sa isi ingrijeasca parul sau tenul in timpul in care stau acasa.  In acest fel le vei mentine loialitatea si vei sti ca vor reveni la tine de indata ce vor avea ocazia.

Fii la curent cu trendurile. Daca in mod normal nu ai timp sa afli toate noutatile care apar in aceasta industrie, acum este momentul potrivit pentru a te pune la curent cu toate trendurile in materie de tunsoare si culoare, dar si cu tehnicile noi care au aparut. Acest lucru este valabil si pentru cei care lucreaza in aria cosmetica.

Continua educatia. Desi esti obligat sa petreci mai mult timp in casa,  educatia si dezvoltarea profesionala nu trebuie sa inceteze. Cauta cursuri online, tutoriale care sa te inspire si invata tehnici noi sau aprofundeaza-le pe cele pe care le stii deja.

Descopera produse noi. Industria infrumusetarii este in continua dezvoltare, iar produse noi apar mereu. Desi fiecare stilist sau cosmetician are produsele sale preferate cu care lucreaza, acum ai timpul necesar pentru a descoperi ce produse noi au aparut pe piata si, de ce nu, sa le testezi. Poate, in acest fel, descoperi ceva ce iti lipsea din portofoliu sau chiar un produs mai bun decat ceea ce folosesti.

Industria infrumusetarii este o industrie activa si poate parea stresanta ideea izolarii, dar trebuie sa iti pastrezi optimismul si sa te gandesti ca totul va fi bine.

 

Related items