top news

EDUCATION

CURSURI VIRTUALE: OPTIUNI SI OPORTUNITATI DE LA WELLA PROFESSIONALS

Luni, 13 Aprilie 2020 10:12

Acest moment de distantare sociala ne ingrijoreaza pe toti atunci cand ne gandim la  viitorul economiei. In timp ce coaforii sunt blocati in casa, Wella Professionals ofera o modalitate de a-i ajuta sa isi perfectioneze abilitatile, sa gaseasca inspiratie si sa stimuleze profesionalismul prin educatia online.

Perspectivele pot parea sumbre, dar exista modalitati prin care hairstilistii pot folosi timpul in care stau acasa, iar saloanele sunt inchise pregatindu-se pentru a reveni la locul de munca. De exemplu, o data cu inceputul crizei cauzate de coronavirus, cei de la Wella Professionals si-au extins ofertele de educatie virtuala prin cursuri virtuale pe Zoom si live-uri zilnice pe Instagram.

Poti gasi calendarul actualizat si link-uri pentru a te inregistra pe site pe us.wella.professionalstore.com/virtualclassroom si www.wellaed.com

Coaforii pot folosi constructiv timpul in care nu se afla in spatele scaunului, ci in fata calculatorului pentru a-si mentine abilitatile, pentru a invata altele noi si pentru a se inspira.

Acest tip de sprijin moral este de nepretuit in momente ca acestea, atat pentru a constientiza ca toti hairstilistii sunt uniti in timpul izolarii, cat si dupa, atunci cand se intorc in salon cu abilitati noi.

Related items

  • Interviu cu Julia Pushkareva, GM Wella Europa de Est 13 Aprilie 2020

    Descopera povestea de succes Wella Romania in acest interviu exclusiv cu Julia Pushkareva, General Manager pentru Europa de Est si membru al consiliului director, cu peste 20 de ani experiena in vanzari.

  • BUNASTAREA IN SALON 13 Aprilie 2020

    Sanatatea mintala, ingrijirea de sine si constientizarea de sine nu au fost niciodata mai importante decat acum, intr-o lume a costurilor in crestere, grijilor si anxietatii, a te pune pe primul loc este o parte esentiala a vietii noastre profesionale.

  • SILVIE MOREAU SE RETRAGE DIN POZITIA DE LIDER WELLA; ANNIE YOUNG-SCRIVNER SE ALATURA CA CEO 13 Aprilie 2020

    Astazi s-a anuntat ca Sylvie Moreau, profesionist cu vechime in industria profesionala de frumusete si sefa a marcilor Wella, inclusiv Wella Professionals, OPI, ghd, Nioxin si Clairol, va renunta la rolul de presedinte al Coty Professional Beauty.

  • IUBESTI BLONDUL? ILLUMINAGE ESTE TEHNICA DE COLORARE A ACESTEI VERI 13 Aprilie 2020

    Daca iti place balayage, atunci vei iubi Illuminage. Tranzitii delicate si perfecte intre lumina si umbra , o noua luminozitate a parului si un rezultat care vizeaza un aspect natural.

Copyright © 2012 | All rights reserved • SC INGO INTERNATIONAL SRL | P.iva 05215180018 | sales@estetica.ro login | Powered by coolshop

popup - Wisepops - script