Print this page
EDUCATION

WAHL PROFESSIONAL OFERA EDUCATIE ONLINE GRATUITA PENTRU FRIZERI SI STILISTI

Miercuri, 22 Aprilie 2020 08:50

Ca urmare a masurilor luate din cauza COVID-19 si obligativitatea de a sta la domiciliu, Wahl Professional ofera frizerilor si stilistilor cursuri de frizerie gratuite. Acestea au loc saptamanal pe pagina de Facebook a companiei, cu ajutorul membrilor Wahl Education and Artistic (W.E.A.T.).

Producatorul masinilor de tuns gazduieste sesiuni pe Facebook Lives, de doua ori pe zi, cu diversi educatori WEAT, care ofera instructiuni pas cu pas si raspund la intrebari despre cum sa creezi o colectie de look-uri diferite.

Videoclipurile se gasesc pe profilul de Facebook al Wahl Professional si pot fi re-vizionate in cazul in care un spectator pierde fluxul live.

Saptamana aceasta, Nieves Almaraz (@howtofadehair), Miguel Rosas (@newstyle84), Juan Ramos (@offical_j_ramos), Kevin Nguyen (@yakuzabarber) si Andy Rosario (@andyfademaster) vor prelua pagina de Facebook a producatorului de masini de tuns pentru a-i invata pe telespectatori diferite tehnici si tunsori.

Wahl Professional gazduieste, de asemenea,sesiuni pe Instagram Lives, in cadrul carora urmaritorii pot face cunostiinta cu membrii W.E.A.T. si sa afle cum gestioneaza blocarea activitatii din aceasta perioada.

O alta modalitate in care compania tine legatura cu stilistii este prin Disruptour Live de pe Instagram, care este gazduit de toti educatorii, dar mai ales de gazda Byrd Mena (@byrdmena), ca o modalitate de a interactiona cu comunitatea, intr-o perioada in care calatoriile mai au de asteptat.

Vizitati Wahl Professional pe Instagram (@wahlpro) si pe Facebook pentru a fi la curent cu modul in care compania ofera o educatie de calitate in acest moment dificil pentru toti.