Print this page
EVENTS/NEWS

COSMETICS BEAUTY HAIR 2015, LOCUL IDEAL DE INTALNIRE AL INDUSTRIEI BEAUTY

Miercuri, 04 Noiembrie 2015 13:01

Cosmetics Beauty Hair, cea mai mare expozitie de profil din Europa de Sud-Est, reprezinta locul ideal in care cererea se intalneste cu oferta, in care producatorii, distribuitorii si vizitatorii specialisti se intalnesc fata in fata pentru semnarea de contracte, studierea concurentei,

deschiderea de noi piete si participarea la evenimente demonstrative si show-uri live. Anul acesta, in toate pavilioanele Romexpo, au fost organizate evenimente conexe, show-uri realizate de stilisti renumiti, demonstratii, workshop-uri si prezentari interactive. Cosmetics Beauty Hair este locul adecvat in care produsul sau serviciul final poate fi testat avand contact direct cu producatorul sau distribuitorul acestuia.

 

"Ne bucura sa fim organizatorii celei mai mari expozitii din Sud-Estul Europei adresata industriei frumusetii si dorim sa multumim pe aceasta cale firmelor din domeniu si care impartasesc viziunea noastra privind rolul esential pe care il are participarea la targuri si expozitii in dezvoltarea unei afaceri sanatoase si durabile. Produsele de mass-market vor continua sa reprezinte o pondere cel putin la fel de importanta ca si la editiile anterioare. Practic, aducem fata in fata principalii jucatori din piata, oferindu-le cadrul ideal pentru dezvoltare, semnarea de noi contracte si cresterea cifrei de afaceri", a declarat Mihai Costris, Director General Romexpo S.A.

 
  • Cosmetics Beauty Hair 2015 1



  • Cosmetics Beauty Hair 2015 2



  • Cosmetics Beauty Hair 2015 3



  • Cosmetics Beauty Hair 2015 4



  • Cosmetics Beauty Hair 2015 4



  •  

Related items