top news

EVENTS/NEWS

STIRE DE ULTIMA ORA! INTERCOIFFURE MONDIAL AMANA CONGRESUL MONDIAL PENTRU 2017

Marţi, 26 Aprilie 2016 08:39

Cel mai amplu eveniment organizat de Intercoiffure Mondial este de fiecare data World Congress. De curand, a fost facuta publica vestea ca World Congress, ce urma sa aiba loc in Shanghai a fost amanat pana in 2017, din cauza unor dificultati intampinate.

Organizatia a facut publica vestea presei internationale ca Intercoiffure Mondial se straduieste sa ofere profesionistilor din industrie un eveniment exceptional si un program de neuitat pentru 2017. “ Fiti siguri ca asteptarea va merita!” au declarat ei.

Consiliul director Intercoiffure Mondial a luat aceasta decizie la Paris in urma cu cateva saptamani, de a anula evenimentul de la Shanghai in 2016. Motivul care i-a fortat sa ia o asemenea decizie este acela ca organizatia a intampinat dificultati de comunicare si organizare cu cativa artisti chinezi. De asemenea, nu au avut resursele necesare de a oferi publicului calitatea unui eveniment, cu care fost obisnuit in trecut, din cauze fie politice, fie economice, acest lucru schimband parcursul Congresului, un risc pe care acestia si l-au asumat din consideratie pentru parteneri, membri si invitati. 

Pentru mai multe informatii, vizitati  www.intercoiffure-mondial.org

 

Related items

Copyright © 2012 | All rights reserved • SC INGO INTERNATIONAL SRL | P.iva 05215180018 | sales@estetica.ro login | Powered by coolshop

popup - Wisepops - script