Print this page
EVENTS/NEWS

DIRECT DE LA AMSTERDAM! TRUE BEAUTY BY KEUNE – O SEARA DE NEUITAT!

Marţi, 26 Aprilie 2016 08:45

Duminica trecuta, pe 17 aprilie, Keune a sarbatorit frumusetea adevarata in cadrul unui eveniment desfasurat la Gashouder, Amsterdam. Feedback-ul a fost mai important ca niciodata: aproape 2,000 de hairdresseri locali si internationali au participat la eveniment, pentru a sarbatori pasiunea si mandria pe care o nutresc pentru meseria lor, demers in care Keune ii sprijina de aproape un secol.

Keune are o misiune: aceea de a scoate  la iveala calitatile fiecarui client de salon, dar si ale hairdresserilor brandul tinteste catre fericiraea absoluta a consumatorilor sai, facandu-i sa se simta cei mai frumosi. Pentru ca te simti cel mai increzator atunci cand look-ul iti reflecta personalitatea- asta intelege Keune prin “frumusete adevarata”. 

In cadrul evenimentului, legendarul trio de hairdresser spanioli X-Presion, alaturi de creative directorul Keune ,Ilham Mestour au oferit show-uri exceptionale, dand frau liber imaginatiei si creand sesiuni ad hoc de styling pe scena. 

Diversitatea este de asemenea un lucru important pentru Keune, care doreste sa reflecte adevarata societate alegand modele si stiluri diverse pentrru scena. 50 de modele de varste diferite, cu diferite tipologii corporale si diferite etnii au celebrat diversitatea si frumusetea acesteia. Echipa Keune, alcatuita din 20 de stilisti de top au luat parte la eveniment punand multa pasiune in arta lor.

Keune ne mai pregateste cateva noutati:  in cadrul evenimentului, au fost introduce noi linii de produse, au fost anuntate relansari si multe alte surprise. Dupa momentul culminant, a fost timpul ca invitatii sa ia parte la un afterparty de zile mari. DJ Martin Solveig, un nume celebru pe scenele internationale a dat startul petrecerii, dupa care i-a predate stafeta  DJ-ului AiScream, Va puteti imagina, asadar, cat de incendiary a devenit totul!

 
  • True Beauty by Keune



  • True Beauty by Keune



  • True Beauty by Keune



  • True Beauty by Keune



  •  

Related items