top news

EVENTS/NEWS

ALTERNATIVE HAIR INTERNATIONAL VISIONARY AWARD

Luni, 11 Iulie 2016 12:31

A mai ramas doar o luna de inscrieri si inca se cauta finalistii Alternative Hair International Visionary Award. Notati data oficiala a inchiderii inscrierilor: 5 august! 

 

Selectati dintr-o baza de fotografii din intreaga lume, finalistii sunt invitati sa participle la propriul lor Visionary Award Show la Royal Albert Hall, Londra, pe data de 16 octombrie 2016. 

International Visionary Award a fost creeat de Presedintele Alternative Hair, Anthony Mascolo pentru a gasi noi talente, dar si pentru a oferi stilistilor din intreaga lume  sansa de a aparea pe scena alaturi de maestri in cadrul Alternative Hair Show.  

La 33 de ani de la infiintare, Alternative Hair Charity Foundation a strans fonduri pentru a sustine tratamente pentru bolnavii de leucemie si s trans in total peste 9 Milioane de lire pentru a ajuta cercetarile in acest domeniu. 

Anul acesta International Visionary Award are 3 categorii:

(Femei) Avant-Garde

(Femei) Cut & Colour 

Barbati Cut & Style

 

Pentru mai multe informatii despre Alternative Hair International Visionary Award si inscrieri Click aici 

Related items

  • ALTERNATIVE HAIR 2022 – LEGENDS 11 Iulie 2016

    Evenimentul global al anului a revenit LIVE! Alternative Hair 2022 – Legends va avea loc pe 9 octombrie 2022 la Troxy, un teatru Art-Deco din Stepney, Londra de Est.

  • VA PREZENTAM PRIMUL EVENIMENT VIRTUAL ALTERNATIVE HAIR SHOW – IMAGINE 2020 11 Iulie 2016

    Alternative Hair Show  s-a dedicat sa gaseasca si sa  promoveze coafuri artistice de pe tot globul,  strangand, in acelasi timp, fonduri necesare pentru fundatia Fighting Leukaemia.

  • INSPIRATIA PENTRU ARTA PARULUI: PARODIA - THE ALTERNATIVE HAIR SHOW 11 Iulie 2016

    Dupa 37 de ani, creativitatea si angajamentul tuturor celor implicati in organizarea The Alternative Hair Show continua sa fie la fel de remarcabile ca si pana acum, cu peste 12,5 milioane de lire sterline stranse pana acum pentru fondul caritabil „Fighting Leucemia”.

  • CREATIVITATE FARA LIMITE – ALTERNATIVE HAIR SHOW 2017: UTOPIA! 11 Iulie 2016

    Alternative Hair Show este mereu o sarbatoare a talentului si spiritului artistic, un spectacol dedicate hairstilistilor: pentru editia de 2017, ce a purtat numele 'UTOPIA', limitele creativitatii au fost depasite, iar 20 de echipe artistice au umplut scena Royal Albert Hall, venind cu propria inspiratie pentru tematica aleasa. 

Copyright © 2012 | All rights reserved • SC INGO INTERNATIONAL SRL | P.iva 05215180018 | sales@estetica.ro login | Powered by coolshop

popup - Wisepops - script