top news

EVENTS/NEWS

SA CUNOASTEM CASTIGATORII INTERNATIONAL TREND VISION AWARDS 2016 BY WELLA PROFESSIONALS!

Marţi, 08 Noiembrie 2016 12:23

Wella Professionals a organizat la Barcelona cel mai cunoscut eveniment al brandului, aducand pe scena culori uimitoare, coafuri incitante si ambitia de a castiga! Ceremonia de premiere International Trend Vision Awards (ITVA) 2016 a fost finalul spectaculos al unei gale ce uneste pasiunea pentru hairdressing la nivel international. 

 

Cei 80 de stilisti si coloristi din 45 de tari au ocupat scena pentru a concura la categoriile Color Vision si Creative Vision, inspirati de trendurile 2016 ale Trend Vision.

Ceremonia de premiere, gazduita de unicul Patrick Cameron, a fost transmisa live de la Barcelona si toata lumea a putut urmari pe www.wella.com/live minunatul show si sustine favoritii la cel mai aclamat concurs de talente, ITVA. Spectaculosul eveniment de la Barcelona a inclus si prezentari live ale unor cunoscuti hairstilisti si echipe artistice:  Alexis Ferrer, Sassoon Academy condusa de Mark Hayes, HOB Academy condusa de Akin Konizi, si Sebastian Professional Global Art Directors Michael Polsinelli si Shay Dempsey. De asemenea, Sylvie Moreau, Presedintele Coty Professional Beauty, si Michelle Mason, Senior VP Global Education & Professional Development, au acordat premiul Lifetime Achievement legendarului hairstylist Robert Lobetta, cel care a inspirat o intreaga generatie de hairdresseri.  

ITVA 2016 a avut un juriu extraordinar, printre care Directorii Creativi globali, Josh Wood (Culoare) si Eugene Souleiman (Styling), reprezentanti media dar si alti stilisti internationali. Si deisgur, toata lumea a fost extrem de incantata de noua colectie de trenduri pentru 2017

Estetica Romania a documentat pe facebook intreg evenimentul, despre care veti putea citi si in revista de iarna 2016! 

Iata care au fost castigatorii:

 

COLOR VISION

Color Vision PLATINUM: Darren Lacken (Irlanda)

Color Vision GOLD: Jenni Kujansuu (Finlanda)

Color Vision SILVER: Mana Dave (Noua Zeelanda)

Color Vision BRONZE: Hayley Austin (Marea Britanie)

People's Choice Award: Bogdan Gherasim (Romania)

 

CREATIVE VISION

Creative Vision PLATINUM: Manuel Sunda (Italia)

Creative Vision GOLD: Laura Harju (Finlanda)

Creative Vision SILVER: Hiroaki Matsuo (Japonia)

Creative Vision BRONZE: Nadine Röver-Eilmes (Germania)

People's Choice Award: Reina Quinones (Puerto Rico)

 

Urmatoarea editie ITVA va avea loc la Londra, in noiembrie 2017!

Pentru a fi la curent cu cele mai noi stiri despre brand, vizitati www.wella.com/live

 

Related items

  • Interviu cu Julia Pushkareva, GM Wella Europa de Est 08 Noiembrie 2016

    Descopera povestea de succes Wella Romania in acest interviu exclusiv cu Julia Pushkareva, General Manager pentru Europa de Est si membru al consiliului director, cu peste 20 de ani experiena in vanzari.

  • MIKE VINCENT ESTE NOUL PRESEDINTE AIPP 08 Noiembrie 2016

    AIPP (Association Internationale Presse Professionnelle Coiffure) este incantata sa anunte ca, incepand cu 31 ianuarie 202, veteranul industriei Mike Vincent a fost numit noul presedinte al AIPP.

  • GOLDWELL PREZINTA ELUMENATION COOL CHIC 08 Noiembrie 2016

    Incepand cu aceasta toamna, clientii salonului vor fi incantati de culorile stralucitoare cu luminozitate neasteptata care ii asteapta in toate saloanele Goldwell.

  • IUBESTI BLONDUL? ILLUMINAGE ESTE TEHNICA DE COLORARE A ACESTEI VERI 08 Noiembrie 2016

    Daca iti place balayage, atunci vei iubi Illuminage. Tranzitii delicate si perfecte intre lumina si umbra , o noua luminozitate a parului si un rezultat care vizeaza un aspect natural.

Copyright © 2012 | All rights reserved • SC INGO INTERNATIONAL SRL | P.iva 05215180018 | sales@estetica.ro login | Powered by coolshop

popup - Wisepops - script