top news

EVENTS/NEWS

SA CUNOASTEM CASTIGATORII INTERNATIONAL TREND VISION AWARDS 2016 BY WELLA PROFESSIONALS!

Marţi, 08 Noiembrie 2016 12:23

Wella Professionals a organizat la Barcelona cel mai cunoscut eveniment al brandului, aducand pe scena culori uimitoare, coafuri incitante si ambitia de a castiga! Ceremonia de premiere International Trend Vision Awards (ITVA) 2016 a fost finalul spectaculos al unei gale ce uneste pasiunea pentru hairdressing la nivel international. 

 

Cei 80 de stilisti si coloristi din 45 de tari au ocupat scena pentru a concura la categoriile Color Vision si Creative Vision, inspirati de trendurile 2016 ale Trend Vision.

Ceremonia de premiere, gazduita de unicul Patrick Cameron, a fost transmisa live de la Barcelona si toata lumea a putut urmari pe www.wella.com/live minunatul show si sustine favoritii la cel mai aclamat concurs de talente, ITVA. Spectaculosul eveniment de la Barcelona a inclus si prezentari live ale unor cunoscuti hairstilisti si echipe artistice:  Alexis Ferrer, Sassoon Academy condusa de Mark Hayes, HOB Academy condusa de Akin Konizi, si Sebastian Professional Global Art Directors Michael Polsinelli si Shay Dempsey. De asemenea, Sylvie Moreau, Presedintele Coty Professional Beauty, si Michelle Mason, Senior VP Global Education & Professional Development, au acordat premiul Lifetime Achievement legendarului hairstylist Robert Lobetta, cel care a inspirat o intreaga generatie de hairdresseri.  

ITVA 2016 a avut un juriu extraordinar, printre care Directorii Creativi globali, Josh Wood (Culoare) si Eugene Souleiman (Styling), reprezentanti media dar si alti stilisti internationali. Si deisgur, toata lumea a fost extrem de incantata de noua colectie de trenduri pentru 2017

Estetica Romania a documentat pe facebook intreg evenimentul, despre care veti putea citi si in revista de iarna 2016! 

Iata care au fost castigatorii:

 

COLOR VISION

Color Vision PLATINUM: Darren Lacken (Irlanda)

Color Vision GOLD: Jenni Kujansuu (Finlanda)

Color Vision SILVER: Mana Dave (Noua Zeelanda)

Color Vision BRONZE: Hayley Austin (Marea Britanie)

People's Choice Award: Bogdan Gherasim (Romania)

 

CREATIVE VISION

Creative Vision PLATINUM: Manuel Sunda (Italia)

Creative Vision GOLD: Laura Harju (Finlanda)

Creative Vision SILVER: Hiroaki Matsuo (Japonia)

Creative Vision BRONZE: Nadine Röver-Eilmes (Germania)

People's Choice Award: Reina Quinones (Puerto Rico)

 

Urmatoarea editie ITVA va avea loc la Londra, in noiembrie 2017!

Pentru a fi la curent cu cele mai noi stiri despre brand, vizitati www.wella.com/live

 

Related items

 • CREATIVITATE FARA LIMITE – ALTERNATIVE HAIR SHOW 2017: UTOPIA! 08 Noiembrie 2016

  Alternative Hair Show este mereu o sarbatoare a talentului si spiritului artistic, un spectacol dedicate hairstilistilor: pentru editia de 2017, ce a purtat numele 'UTOPIA', limitele creativitatii au fost depasite, iar 20 de echipe artistice au umplut scena Royal Albert Hall, venind cu propria inspiratie pentru tematica aleasa. 

 • KEUNE HAIRCOSMETICS LANSEAZA STREETSALON 08 Noiembrie 2016

  Keune Haircosmetics a anuntat lansarea noii platforme digitale - StreetSalon – care este deja live! Aceasta noua unealta digitala este creata cu multa atentie si incarcata cu materiale video de calitate, pentru profesionisti in hairstyling.  Putand fi accesata de pe orice device, StreetSalon redefineste modul in care stilistii cauta inspiratie si tutoriale tehnice.  

 • WELLA PROFESSIONALS CELEBREAZA FRUMUSETEA CULORILOR 08 Noiembrie 2016

  Peste 6,000 de hairdresser s-au intalnit recent la  Bologna, Italia, pentru evenimentul organizat de Wella Professionals denumit "Collection Show 2017 - Colour Contouring" cu invitati importanti si Global Creative Directorul  Wella Professionals, Eugene Souleiman.

 • ALTERNATIVE HAIR SHOW 2016: ODYSSEY 08 Noiembrie 2016

  20 de echipe artistice din toata lumea au luat parte la cea de-a 34-a editie Alternative Hair Show ce a avut loc la Londra - Royal Albert Hall, suma stransa pentru cauza nobila Fighting Leukaemia fiind de £190,319.50. laitmotivul inspirational al acestei editii a fost “Odyssey”.

Copyright © 2012 | All rights reserved • SC INGO INTERNATIONAL SRL | P.iva 05215180018 | sales@estetica.ro login | Powered by coolshop

popup - Wisepops - script