top news

EVENTS/NEWS

DESTINATION EVENT 2017: PRIVESTE, INVATA, IUBESTE!

Miercuri, 10 Mai 2017 12:34

O destinatie, doua evenimente incredibile pentru familia Wella formata din profesionisti in coafura in spectaculosul Dubrovnik, Croatia. Combinatia perfecta dintre business si placere. Ce ar putea sa nu ne placa? 

Hotelul de 5* Sun Gardens Resort din frumosul Dubrovnik, (Croatia) va gazdui doua evenimente fantastice organizate de Wella Professionals, care promit atat clipe de relaxare, cat si de inspiratie. Peste  850 de participanti din 26 de tari sunt asteptati sa ia parte la aceste intalniri. 

Eveniment WELLA

In perioada 16-19 Mai, participantii vor lua parte la o seara de gala in deschiderea evenimentului, si la un show sustinut de pasionatul si vizionarul  Christophe-Nicolas Biot, care va prezenta cele mai noi tendinte si tehnici. O cina delicioasa la Sunset Pool si o petrecere la Ginja Bar vor fi de asemenea in program. Dimineata celei de-a doua zile va fi dedicata relaxarii la piscina sau unei plimbari pe plaja, pentru ca participantii sa se relaxeze si sa fie pregatiti pentru sesiunea de studiu cu echipa de artisti, Christophe si Dmitry Vinokurov, intr-un cadru mult mai intim, avand totodata sansa de a pune intrebari pe care mereu si-au dorit sa le adreseze. Va urma apoi  Gala Dinner, plina de inspiratie, intrucat lucrarile realizate de Dmitry vor prinde viata pe scena, inainte de petrecerea de bun ramas. 

Eveniment LIFESTYLE

Artistii de top ai echipei Londa Professional, Alexey Osipchuk si Bert Kietzerow vor fi vedetele celui de-al doilea eveniment organizat in perioada 20-23 Mai. Agenda este similara, Alexey si Bert demonstrand celor prezenti, invatandu-i tehnici si oferindu-le inspiratie in cadrul claselor personale din cea de-a doua zi. 

Evenimentul “Destination” va fi plin de inspiratie, si nu in ultimul rand, va insema impartasirea celor mai recente trenduri, produse si tehnici. Artisti locali special selectati vor performa pe scena, uimind publicul cu talentele lor: Yıldırım Özdemir din Turcia, Bogdan Mirica din Romania, si Gevorg Agamalyan & Kirill Strugov, ambii din Rusia.

Priviti, invatati si bucurati-va alaturi de familia Wella pentru a putea face diferenta in salonul vostru. 

Pana la urma, stilistii sunt motivatia tuturor actiunilor brandului Wella. 

 
  • Bert Kietzerow and Alexey Osipchuk



  • Christophe-Nicolas Biot



  • Dmitry Vinokurov



  •  

Related items

Copyright © 2012 | All rights reserved • SC INGO INTERNATIONAL SRL | P.iva 05215180018 | sales@estetica.ro login | Powered by coolshop

popup - Wisepops - script