Print this page
EVENTS/NEWS

VICTORIE IN JAPONIA! ESTETICA MAGAZINE A PRIMIT PREMIUL GLOBAL PRESS AWARD IN CADRUL CONGRESULUI MONDIAL INTERCOIFFURE

Miercuri, 17 Mai 2017 11:38

O noapte plina de staruri ale coafurii in Japonia a fost cadrul pentru o minunata gala, in care spiritual japonez a intalnit evenimentul  Intercoiffure Mondial la cea de-a 22-a editie, in Osaka.

Intercoiffure Mondial recunoaste rolul membrilor sai la nivel international, organizand o serie de evenimente inspirationale. Aceasta este cea mai prestigioasa organizatie profesionala  din lume si este responsabila cu gazduirea unui congress annual creeat pentru cei care nu si-au pierdut fascinatia pentru meseria de coafor. Anul acesta a fost premiata presa iar Estetica International Network a primit premiul Global Press Award oferit de INTERCOIFFURE MONDIAL – un premiu pe care il dedicam tuturor celor care zi de zi sarbatoresc lumea coafurii alaturi de ESTETICA. 

Presedintele Intercoiffure Mondial, Klaus Peter Ochs i-a oferit premiul lui Sergi Bancells, General Manager  ESTETICA USA, Spain & Latin America, care a multumit in numele celor 22 de editii international care fac parte din Estetica International Network. Pentru cei care iubesc industria hairdressingului: premiul este o reproducere a statuetei iconice  'La Lionne' statue, creata in 1963 de legendarul Guillaume.

CEA MAI BUNA REVISTA PROFESIONALA DE COAFURA

“Estetica este cel mai important network de reviste de coafura, cu peste 20 de editii la nivel mondial,” a spus Klaus Peter Ochs. “Estetica International Network si publisherul sau Roberto Pissimiglia au fost mereu un partener valoros pentru  Intercoiffure Mondial in misiunea noastra de-a lungul anilor.”

Povestea  Estetica a inceput in martie 1946, cand Mino Pissimiglia a fondat editia italiana in Torino. Acele cateva pagini frumoase au devenit in scurt timp o revista respectata in industria de coafura italiana, iar mai tarziu a cucerit lumea intreaga.  In 1958, revista a ajuns si in Japonia, in 1962-63 in Peru, Latin America si Middle East, iar in 1977 a fost lansata versiunea italiana/engleza. In Martie 1991, Estetica International Network anunta lansarea unor noi editii: tari europene pana in USA si Asia. Printata in peste 22 de versiuni, este prezenta in peste 60 de tari si are un tiraj total de  300,000 de copii/numar.

 

Related items