top news

EVENTS/NEWS

KEUNE HAIRCOSMETICS LANSEAZA STREETSALON

Vineri, 02 Iunie 2017 08:00

Keune Haircosmetics a anuntat lansarea noii platforme digitale - StreetSalon – care este deja live! Aceasta noua unealta digitala este creata cu multa atentie si incarcata cu materiale video de calitate, pentru profesionisti in hairstyling.  Putand fi accesata de pe orice device, StreetSalon redefineste modul in care stilistii cauta inspiratie si tutoriale tehnice.  

Odata cu existenta StreetSalon, stylistii se pot bucura nu numai de update-uri zilnice si continut editorial, video-uri si tutoriale foto, dar pot salva lookurile favorite, creea mood boarduri si impartasi comunitatii munca lor creativa.  Tutorialele de styling sunt disponibile tuturor utilizatorilor, in timp ce cele de tunsoare si colorare sunt accesibile dupa crearea unui cont gratuit. StreetSalon va lansa pe StreetSalon.com si pentru toate devine-urile mobile si o aplicatie exclusiva.  

Editorul sef al StreetSalon, stilist renumit la nivel mondial, Ilham Mestour, aduce tot ce este mai interesant in moda strazii direct in saloane prin intermediul acestei interesante platforme.“Cu ajutorul StreetSalon, incepem o miscare in saloane: una care celebreaza oamenii reali cu par adevarat, care traiesc vieti obisnuite” spune el. “In colaborare cu unii dintre cei mai inovativi fotografi, mergem pe strazile capitalelor lumii si fotografiem cele mai cool lookuri de tunsoare, culoare si coafura. Apoi, le transformam in inspiratie pentru saloane, in tutoriale artistice si alte tipuri de prezentari.“

Despre Keune
Keune Haircosmetics a fost fondat in 1922 de un tanar farmacist olandez, Jan Keune,care a imbuteliat primul sau produs intr-o farmacie din Amsterdam. Astazi, Keune este un brand profesional de ingrijire a parului, care poate fi gasit in mai mult de 70 de tari, cu toate ca companie este inca o afacere de familie.  Produsele Keune sunt create cu grija, iubire si pasiune in Soest, Olanda. Produsele de ingrijire si colorare Keune sunt destinate folosirii exclusive in salon si sunt comercializate de distribuitori autorizati. 

 

Pentru a accesa noua platforma StreetSalon, CLICK HERE 

 

Related items

  • SA CUNOASTEM CASTIGATORII INTERNATIONAL TREND VISION AWARDS 2016 BY WELLA PROFESSIONALS! 02 Iunie 2017

    Wella Professionals a organizat la Barcelona cel mai cunoscut eveniment al brandului, aducand pe scena culori uimitoare, coafuri incitante si ambitia de a castiga! Ceremonia de premiere International Trend Vision Awards (ITVA) 2016 a fost finalul spectaculos al unei gale ce uneste pasiunea pentru hairdressing la nivel international. 

  • ALTERNATIVE HAIR SHOW 2016: ODYSSEY 02 Iunie 2017

    20 de echipe artistice din toata lumea au luat parte la cea de-a 34-a editie Alternative Hair Show ce a avut loc la Londra - Royal Albert Hall, suma stransa pentru cauza nobila Fighting Leukaemia fiind de £190,319.50. laitmotivul inspirational al acestei editii a fost “Odyssey”.

Copyright © 2012 | All rights reserved • SC INGO INTERNATIONAL SRL | P.iva 05215180018 | sales@estetica.ro login | Powered by coolshop

popup - Wisepops - script