top news

EVENTS/NEWS

LONDRA SARBATORESTE CASTIGATORII EDITIEI 2017-2018 AIPP AWARDS!

Vineri, 20 Octombrie 2017 12:06

Ceremonia de premiere a editiei 2017-2018 AIPP Awards Ceremony a avut loc in timpul celui mai prestigious eveniment de hairdressing, Alternative Hair Show, la spectaculoasa Royal Albert Hall din Londra.

O multime extaziata de mai bine de 5,000 de hairdresser din toata lumea au aplaudat rezultatele obtinute de 5 echipe international consecrate: Sanrizz (UK), Amparo Carratalá @ Toni&Guy (Spania), Mark Leeson (UK), Jason Hall (UK) si Candice McKay @ Wyatt Hairdressing (Africa de Sud).

AIPP si Alternative Hair Show au avut placerea de a prezenta premiul coveted International Legend Award si de a-l oferi legendarului Patrick Cameron. Cameron a primit premiul de la Roberto Pissimiglia, Presedinte AIPP, si de la talentatul Robert Lobetta

Gazduita de Linda Evans & Roberto Pissimiglia,cea de-a 21-a gala AIPP Awards a premiat: echipa Sanrizz (UK) pentru categoria Best Commercial –cu minunata colectie ‘Drift'; Amparo Carratalá @ Toni&Guy (Spania) pentru categoria Best Avant-Garde Award pentru colectia ‘Fabrics’; Mark Leeson (UK) - Best Photography Award pentru colectia inspirationala ‘Portrait' in alb si negry; Jason Hall (UK) pentru Best Men’, participand cu colectia Strange Times’ si pe Candice McKay @ Wyatt Hairdressing (South Africa) pentru Best Video – pentru un video dynamic si foarte bine montat al colectiei ‘POW'. Castigatorii au fost votati de membri AIPP Magazine in decursul lunii trecute. Anul acesta a fost cu adevarat impresionant, au fost primite 732 de colectii de fotografii din 42 de tari!

Urmeaza AIPP Grand Trophy 2017-2018, unde cei 5 castigatori vor concura unul impotriva celorlalti pentru marele premiu, cu colectiile de toamna/iarna. Decernarea marelui premiu la avea loc primavara viitoare.

Foto Credit: Alex Barron-Hough

Related items

 • VA PREZENTAM PRIMUL EVENIMENT VIRTUAL ALTERNATIVE HAIR SHOW – IMAGINE 2020 20 Octombrie 2017

  Alternative Hair Show  s-a dedicat sa gaseasca si sa  promoveze coafuri artistice de pe tot globul,  strangand, in acelasi timp, fonduri necesare pentru fundatia Fighting Leukaemia.

 • EFECTELE CORONAVIRUSULUI LA NIVEL MONDIAL 20 Octombrie 2017

  Pandemia de Coronavirus afecteaza  industria infrumusetarii din intreaga lume. De la saloane inchise pana la reguli stricte de preventie in saloanele care inca isi tin usile deschise pentru client, toate acestea aduc prejudicii stilistilor, proprietarilor, dar si clientilor.

 • INSPIRATIA PENTRU ARTA PARULUI: PARODIA - THE ALTERNATIVE HAIR SHOW 20 Octombrie 2017

  Dupa 37 de ani, creativitatea si angajamentul tuturor celor implicati in organizarea The Alternative Hair Show continua sa fie la fel de remarcabile ca si pana acum, cu peste 12,5 milioane de lire sterline stranse pana acum pentru fondul caritabil „Fighting Leucemia”.

 • CREATIVITATE FARA LIMITE – ALTERNATIVE HAIR SHOW 2017: UTOPIA! 20 Octombrie 2017

  Alternative Hair Show este mereu o sarbatoare a talentului si spiritului artistic, un spectacol dedicate hairstilistilor: pentru editia de 2017, ce a purtat numele 'UTOPIA', limitele creativitatii au fost depasite, iar 20 de echipe artistice au umplut scena Royal Albert Hall, venind cu propria inspiratie pentru tematica aleasa. 

Copyright © 2012 | All rights reserved • SC INGO INTERNATIONAL SRL | P.iva 05215180018 | sales@estetica.ro login | Powered by coolshop

popup - Wisepops - script