Centru

top news

EVENTS/NEWS

CREATIVITATE FARA LIMITE – ALTERNATIVE HAIR SHOW 2017: UTOPIA!

Vineri, 20 Octombrie 2017 12:14

Alternative Hair Show este mereu o sarbatoare a talentului si spiritului artistic, un spectacol dedicate hairstilistilor: pentru editia de 2017, ce a purtat numele 'UTOPIA', limitele creativitatii au fost depasite, iar 20 de echipe artistice au umplut scena Royal Albert Hall, venind cu propria inspiratie pentru tematica aleasa. 

Alternative Hair este in primul rand un spectacol cu scop umanitar, pentru a strange bani pentru cauza Fighting Leukaemia, iar gazda serii, Linda Evans, s-a alaturat membrului din consiliul administrativ Alternative Hair Trustee, Douglas Osborne, pentru a prezenta un film emotionant Children’s Party. Scopul de anul acesta a fost nu doar de a colecta cat mai multe donatii, ci si de a strange donator de cellule stem pentru www.dkms.org

Sponsorul principal, Wella Professionals, a primit multumiri pentru sprijinul acordat de-a lungul timpului evenimentului Alternative Hair, si a prezentat pe scena castigatorii International Trend Vision Awards

Acest moment a fost urmat pe scena de decernarea premiilor International Visionary Award, sponsorizate de TIGI si prezentate de Anthony Mascolo, International President Alternative Hair, alaturi de fondatorul Tony Rizzo. Toti finalistii din categoriile: Cut & Colour, Men’s si Avant-Garde, au prezentat cate un model pe scena. Marea surpriza si bucurie pentru Romania a fost premiul obtinut de Lucian Busuioc: locul 1 la categoria Cut & Colour!

A doua jumatate a showului a cuprins decernarea AIPP International Awards. Patrick Cameron a oferit premii pentru: Sanrizz, Mark Leeson, Candice McKay, Amparo Carrantala si Jason Hall.

La sfarsitul unei seri exceptionale, Tony si Anthony au multumit tuturor pentru prezenta la show, iar Blue Tobin a prezentat cecul in valoare de £280,626.00 , suma stransa intr-o singura seara!

Foto: Alex Barron-Hough

 

Related items

 • LONDRA SARBATORESTE CASTIGATORII EDITIEI 2017-2018 AIPP AWARDS! 20 Octombrie 2017

  Ceremonia de premiere a editiei 2017-2018 AIPP Awards Ceremony a avut loc in timpul celui mai prestigious eveniment de hairdressing, Alternative Hair Show, la spectaculoasa Royal Albert Hall din Londra.

 • WELLA PROFESSIONALS CELEBREAZA FRUMUSETEA CULORILOR 20 Octombrie 2017

  Peste 6,000 de hairdresser s-au intalnit recent la  Bologna, Italia, pentru evenimentul organizat de Wella Professionals denumit "Collection Show 2017 - Colour Contouring" cu invitati importanti si Global Creative Directorul  Wella Professionals, Eugene Souleiman.

 • SA CUNOASTEM CASTIGATORII INTERNATIONAL TREND VISION AWARDS 2016 BY WELLA PROFESSIONALS! 20 Octombrie 2017

  Wella Professionals a organizat la Barcelona cel mai cunoscut eveniment al brandului, aducand pe scena culori uimitoare, coafuri incitante si ambitia de a castiga! Ceremonia de premiere International Trend Vision Awards (ITVA) 2016 a fost finalul spectaculos al unei gale ce uneste pasiunea pentru hairdressing la nivel international. 

 • ALTERNATIVE HAIR SHOW 2016: ODYSSEY 20 Octombrie 2017

  20 de echipe artistice din toata lumea au luat parte la cea de-a 34-a editie Alternative Hair Show ce a avut loc la Londra - Royal Albert Hall, suma stransa pentru cauza nobila Fighting Leukaemia fiind de £190,319.50. laitmotivul inspirational al acestei editii a fost “Odyssey”.

Copyright © 2012 | All rights reserved • SC INGO INTERNATIONAL SRL | P.iva 05215180018 | sales@estetica.ro login | Powered by coolshop

popup - Wisepops - script