Print this page
EVENTS/NEWS

BREAKING NEWS: INTERNATIONAL HAIRDRESSING AWARDS SE LANSEAZA IN 2019 LA MADRID!

Miercuri, 08 Noiembrie 2017 15:19

Un anunt neasteptat a avut loc la cunoscutul eveniment Salón Look Madrid 2017, care a entuziasmat peste masura audienta! International Hairdressing Awards® va avea loc la Madrid, iar prezentarea noii locatii a fost facuta la inceputul acestei saptamani!

International Hairdressing Awards® se “lauda” cu: sase categorii, un juriu compus din coafori renumiti la nivel international, un podium pe care vor calca cele mai importante echipe artistice din domeniu si un covor purpuriu, covorul rosu in industria coafurii.

URMARESTE VIDEO MAI JOS! 

Lansat sub patronatul Effervescence Show la Salón Look Madrid 2017, telul este de a deveni cel mai important eveniment mondial din industrie, un concurs care premiaza hairdresserii. Mikel Luzea, fondator si director al International Hairdressing Awards®, a fost prezent la lansarea noii provocari!

Prima editie va debuta in 2018 cu colectiile inscrise si pre-nominalizarile. In noiembrie 2018, finalistii vor fi anuntati public, iar ceremonia de premiere va avea loc la Madrid, in ianuarie 2019, inainte de Mercedes Benz Fashion Week Madrid. Mikel Luzea a fost insotit pe scena de Sergi Bancells, jurnalist si editor sef al editiilor ESTETICA: Spania si Latin American. In timpul prezentarii, Ángela Venegas, Iberia Commercial Director pentru Revlon Professional, si Julia González, director Salón Look Madrid au pasit de asemenea pe scena pentru a-si lua angajamentul ca vor organiza un proiect important pentru intreaga industrie. International Hairdressing Awards este o organizatie independent care este sustinuta inca de la inceput de sponsori relevanti la nivel international, printre care  Revlon Professional si Salon Look Madrid-Ifema. Estetica Magazine in calitate de partener media cu 24 de editii internationale, va prezenta pe larg acest minunat eveniment!

Pentru mai multe detalii, vizitati: www.ihawards.com

 
  • Mikel Luzea



  • International Hairdressing Awards Presentation



  •  

Media

Related items