Print this page
EVENTS/NEWS

LET'S BEAUTY

Marţi, 19 Februarie 2019 12:49

Centrul de evenimente Moldexpo, din Chisinau, va gazdui cea de-a XXII a editie a targului international dedicat industriei de infrumusetare.

Inceputul primaverii debuteaza cu expozitia internationala specializata in industria cosmetica, parfumerie si echipamente pentru saloanele de frumusete care reuneste lideri ai industriei de beauty din Moldova, dar ti din strainatate. In cadrul targului vor fi prezentate ultimele noutati si tendinte din industrie, iar cei prezenti vor putea descoperi arta coafurii, a ingrijirii si alungirii unghiilor si vor avea parte si de oferte inedite. Totodata, acest targ este si o oportunitate de a lega parteneriate si de a-si dezvolta competentele profesionale.

Expozitia Beauty de la Moldexpo reprezinta: Branduri mondiale de cosmetice profesionale; echipamente, materiale si instrumente - totul pentru saloanele de înfrumusetare si frizerii; Centru de dezvoltare profesionala – campionate, concursuri, seminare, master-class-uri si prezentari; Loc de întalnire pentru profesionistii din Moldova si strainatate; Oferte speciale pentru vizitatori.

Cei prezenti vor putea vizita sectiunile expozitiei: BeautyProf, BeautyCare, Makeup Beauty, Nail Styling, Hairdressing, Saloane si centre de infrumusetare, scoli profesionale.

Principalul eveniment profesional al industriei de frumusete din Republica Moldova are loc intre 28 februarie si 3 martie.

Related items