Print this page
EVENTS/NEWS

BUN VENIT ESTETICA NORDIC, EDITIA A 22-A A RETELEI NOASTRE INTERNATIONALE

Joi, 27 Iunie 2019 07:01

Estetica Network creste o data cu aparitia revistei Estetica Nordic - cea de-a 22 a editie internationala a revistei Estetica.

Aceasta noua editie este rodul parteneriatului cu Hair Magazine si va fi distribuit in peste 40.000 de saloane din Danemarca, Suedia, Norvegia, Finlanda si Islanda. Se estimeaza ca fiecare numar al revistei ESTETICA NORDIC va fi citit de aproximativ 3 milioane de clienti, in 60 de zile.

Cu aceasta noua editie, revista Estetica ajunge sa fie tiparita in peste 60 de tari din intreaga lume, cu o circulatie totala de 457.000 exemplare (292.000 exemplare tiparite + 165.000 in versiune digitala).

"Suntem bucurosi sa lansam cea de-a 22 a editie in parteneriat cu prietenii nostri Lars si Inge Lund-Nielsen de la revista Hair - zona nordica este una dintre cele mai importante epicentre din lume in materie de  hairstyling, iar aceasta este o mare oportunitate pentru a consolida reteaua globala Estetica, in Europa", spune Roberto Pissimiglia, editor de revista Estetica Global & CEO.

Primul numar al revistei ESTETICA NORDIC a fost lansat pe 9 iunie, in timpul primei editii a Nordic Hair Awards and Expo, din Copenhaga (Danemarca). Un eveniment fabulos in cadrul caruia peste 2.000 de profesionisti din tarile nordice au avut ocazia sa lege conexiuni si sa se inspire.