Print this page
EVENTS/NEWS

INFORMATII CONCURS!

Vineri, 18 Octombrie 2019 09:04

Incepem prin a va spune ca, anul acesta, anumite lucrari nu au fost in concordanta cu cerintele de 10 ani ale acestui concurs.

Cei care participa de ani de zile la acest concurs stiu ca , a participa la un concurs inseamna pregatirea unei lucrari actuale, in tendinte, realizata pentru concurs. Am avut surpriza neplacuta sa constatam ca, anumite lucrari, au fost realizate cu luni sau ani in urma, pentru cu totul alt scop decat cel al concursului.

Obiectivul acestui concurs este de a descoperi si promova creativitatea si unicitatea stilistilor si makeup artistilor, dar si a trendurilor actuale, nu de a promova lucrari deja publicate sau realizate in trecut.

Sincer, nu ne asteptam la asfel de situatii intrucat nu s-au intamplat in toti acesti ani, dar iata ca surprize pot aparea oricand.

Tinand cont de cele mentionate mai sus, anul acesta, suntem nevoiti sa descalificam cateva lucrari. 

Lucrarile descalificare sunt cele care nu au fost realizate pentru concursul Estetica Awards, ci au fost realizate pentru alte evenimente si au fost utilizate si publicate in mediul online si/sau print, inainte de inceperea inscrierilor la concurs.

Intrucat scopul acestui concurs nu este de a face politie in mediul online, considerand ca fiecare participant ar trebui sa fie corect, nu am facut verificari pentru fiecare lucrare. Participantii la acest concurs au fost cei care au semnalat aceste nereguli, motiv pentru care am fost nevoiti sa facem verificari mai ample care au dus ulterior la descalificarea anumitor lucrari.

Am sunat participantii ai caror lucrari nu erau gandite pentru concurs pentru a le explica care este situatia. Unii dintre ei au inteles, altii ne-au amenintat ca ne fac rau in mediul online pentru ca este dreptul lor si pentru ca sunt persoane importante cu mii de followeri- si ca vom vedea noi ce ni se intampla pentru ca ii descalificam. Respectam dreptul fiecaruia de a actiona asa cum doreste si cum il onoreaza.

Consideram ca un astfel de comportament este atat lipsa de profesionalism, cat si lipsa de respect fata de concursul Estetica Awards, dar si fata de ceilalti concurenti. Speram ca pe viitor astfel de situatii sa nu mai aiba loc. 

Dorinta noastra nu este de a nedreptati pe cineva, din contra, ci de a oferi ocazia tuturor doritorilor de a-si prezenta lucrarile, dar nu putem sa acceptam ca zeci pe participanti sa fie defavorizati din cauza ca 3 persoane “nu au inteles” ce au de facut. 

Ne pare sincer rau pentru situatia creata si ne cerem scuze participantilor care au avut atat de mult de asteptat pana la afisarea listei finale cu castigatorii.

 

TROFEELE SI PREMIILE VOR FI TRIMISE FIECARUIA DINTRE DVS IN CEL MAI SCURT TIMP POSIBIL!

 

Va multumim inca o data pentru participare!

Asteptam cu drag, anul viitor, lucrarile special relizate pentru concursul Estetica, al celor care nu au inteles ce aveau de facut anul acesta.

 

Lucrarile descalificate sunt cele realizate de:

Krisztina Kersztes pentru sectiunile Avangarda, Comercial si Men;
Iana Willkofer pentru sectiunea Makeup Fantasy;
Moga Daniela pentru sectiunea Makeup Salon.