Print this page
EVENTS/NEWS

COTY PROFESSIONAL BEAUTY BRANDS INCEPE UN NOU CAPITOL EMOTIONANT

Luni, 28 Octombrie 2019 09:25

(pozele in sensul acelor de ceasornic): Sylvie Moreau, Presedintele Coty Professional Beauty; Lansarea noului Koleston Perfect with ME+ din 2018; Colectia Scotland de la O.P.I.; Artistii si managerii Wella reuniti pe aceeasi scena, in cadrul Global Media Day din Lisabona.

Intr-o declaratie in exclusivitate pentru Estetica Nework, managerii Coty Professional Beauty au impartasit o perspectiva suplimentara asupra celui mai recent proces de revizuire strategica a companiei si a deciziei de a vinde portofoliul profesional de salon.

Dupa trei ani in care Coty a facut un progres deosebit in stabilizarea si consolidarea afacerii cu produse profesionale de infrumusetare, compania a luat decizia de a se concentra mai mult asupra afacerilor sale cu parfumuri si produse cosmetice. Intr-o revizuire strategica anuntata luni, s-a confirmat faptul ca obiectivul companiei este ca vanzarea sa aiba loc pana in vara anului 2020, cu speranta ca primavara va aduce mai multa claritate in aceasta privinta. Portofoliul profesional Coty include branduri precum Wella Professionals, O.P.I., ghd, Nioxin, System Professional, Sebastian, Kadus, Londa, Clairol Professional si Sassoon. Încă nu se stie sigur ce branduri sunt incluse in lista finala, deoarece unele marci din portofoliul de revanzare Coty sunt, de asemenea, luate in vedere.

Desi Coty nu este momentan in masura sa dezvaluie numele vreunei parti interesate, nu exista nici o indoiala ca activele pentru achizitie vor fi foarte atractive pentru un număr ridicat de potentiali cumparatori, iar optiunile Coty raman deschise atat din punct de vedere strategic, cat si financiar. Decizia de a vinde portofoliul profesional de produse de infrumusetare coincide cu un reper de exceptie pentru companie, in 2020 implinindu-se 140 de ani de la lansarea marcii mondiale de culoare, Wella Professionals: „Doar cu pasiunea si increderea atator artisti talentati, ambasadori si parteneri de afaceri, Wella a reusit sa prospere in acesti ani. Speranta noastra este sa ramanem in aceasta calatorie alaturi de partenerii nostri si in urmatorii ani.”, a declarat Randall Chinchilla, vice-presedinte marketing, influencer si afaceri corporative Coty Professional Beauty.

„In ultimii trei ani alaturi de Coty, am reusit sa consolidam afacerea si sa construim baze solide care speram ca ne vor aduce succesul in viitor. Impreună cu mii de parteneri de pe glob, ocupam locul 2 la nivel mondial, in industria profesionista a frumusetii, deservind peste 250.000 de saloane de par si unghii in peste 100 de tari. Sunt mandra de ceea ce am realizat impreuna si sunt onorata sa conduc in continuare aceasta companie. Vom ramane concentrati sa oferim clientilor nostri servicii de cea mai buna calitate si asteptam cu nerabdare sa ducem afacerile la nivelul urmator.”, a concluzionat Sylvie Moreau, Presedintele Coty Professional Beauty.

 

Related items