top news

EVENTS/NEWS

GOLDWELL PREZINTA GLOBAL CREATIVE AWARDS

Joi, 19 Decembrie 2019 10:37

Anul 2020 este anul schimbarilor pentru Goldwell, deoarece lanseaza Global Creative Awards - o competitie globala complet noua, axata exclusiv pe creativitate.

Aceasta noua competitie reprezinta urmatorul pas al evenimentului Color Zoom Challenge - competitia globala Goldwell. „In trecut am invitat frizerii din toata lumea sa participe la Challenge Color Zoom si sa isi arate propria interpretare asupra colectiei actuale Goldwell. In 2020, este timpul sa mergem mai departe. Ne dorim sa le oferim stilistilor nostri sansa de a-si arata creativitatea deplina, fara nicio limit", a declarat John Moroney, vicepresedintele creativ al Kao Salon.

Principala diferenta a competitiei Global Creative Awards fata de Color Zoom Challenge este ca stilistii sunt liberi sa creeze o coafura prin care sa-si prezinte propria viziune unica, mai degraba decat sa fie nevoiti sa foloseasca tendinta anuala a lui Goldwell ca baza pentru creatia lor. Potrivit lui Moroney, „Stilistii de astazi vor sa-si arate propria creativitate si nu vor sa copieze inspiratia altcuiva. Credem ca acum este momentul sa profitam de sansa de a arata lumii ce face un creator adevarat: isi imagineaza, creeaza si inspira. Si ne dorim sa celebram asta. Stilistii au talentul, noi avem o scena pentru ei”.

Incepand din 2020, stilistii pot concura in doua moduri diferite - la Technical Awards, in cadrul caruia exista trei categorii diferite sau la Editorial Awards, unde exista patru categorii noi.

TECHNICAL AWARDS

Creativitatea care începe cu o sedinta foto si se încheie cu o competitie tehnica live. De ani de zile, Color Zoom Challenge a inspirat mii de stilisti sa concureze si acum continua într-un mod interesant si nou.

 // new talent colorist of the year: sa arate lumii ca varsta nu este o conditie necesara pentru excelenta creativa si sa-si arate talentul si abilitatea tehnica. Aceasta categorie este conceputa pentru stilistii cu mai putin de cinci ani de experienta.

// creative colorist of the year: Cea mai importanta competitie a culorilor. In aceasta categorie, stilistii isi creeaza viziunea printr-o fotografie uimitoare, pe care apoi o recreeaza in competitia internationala. La aceasta categorie se pot inscrie toti stilistii care au pasiunea si motivatia de a concura în lumea culorilor.

// creative haircutter of the year: in cadrul acestei noi categorii pot participa toti pasionatii de tunsori care isi doresc sa arate lumii ca munca lor este cu o taietura deasupra acestei competitii de tunsoare. Pentru aceasta categorie, stilistii îsi creeaza viziunea cu o fotografie uimitoare, pe care apoi o recreeaza in competitia internationala live.

EDITORIAL AWARDS - NOU

Patru categorii noi si interesante ce se desfasoara intr-o competitie fotografica globala si care sarbatoresc supremul în creativitatea editoriala.  

// men’s hairstylist of the year: Stilistii isi arata maiestria si experienta in barbieritul, stylingul si ingrjirea barbatilor, prin crearea unei colectii dedicate lookului masculin.

// salon team of the year:  Aceasta categorie este oportunitatea perfecta de a arata creativitatea intregii echipe a salonului si de a crea o colectie care reprezinta viziunea si efortul intregii echipe.

// avant garde stylist of the year: Pentru a castiga acest premiu, stilistii trebuie sa depaseasca limitele coafurilor conventionale si sa indrazneasca sa inspire printr-o colectie vizionara.

// editorial colorist of the year: In cadrul aceste categorii, stilistii trebuie sa-si exprime viziunea in colorare si sa creeze o colectie editoriala de culoare care sa arate creativitatea, precizia si viziunea.

Participantii la categoriile editoriale trebuie sa concureze la Photo-Only International Competition.

Castigatorii fiecarei categorii merita recunoasterea si recompensarea pentru toate eforturile lor creative. Pe langa trofeu, ei vor primi un reportaj editorial la nivel mondial, de la Goldwell si oportunitatea de a participa la o sedinta foto Goldwell (Categoriile tehnice) si un premiu in bani (Categoriile editoriale).

Urmariti videoclipul de mai jos!

Castigatorii primei editii a Global Creative Awards vor fi anuntati in cadrul evenimentului Kao Salon Global Experience, care va avea loc la Amsterdam, in octombrie 2020.

Pentru mai multe informatii si pentru toate cerintele, regulile si reglementarile Global Creative Awards, accesati aici.

 

  • 190726_BTS_GW_CZ20_0720-RGB



  • BTS_GW_CZ20_120219_1039_RGB



  • BTS_GW_CZ20_130219_0737_RGB



  • GW_ColorZoom_110219_0828



  • GW_ColorZoom_110219_1236



  • GZ18_3K20917



  • GZ18_3K21249



  • GZ18_3K21360-1



  • GZ18_3K30497



  •  

Media

Related items

  • GOLDWELL PREZINTA ELUMENATION COOL CHIC 19 Decembrie 2019

    Incepand cu aceasta toamna, clientii salonului vor fi incantati de culorile stralucitoare cu luminozitate neasteptata care ii asteapta in toate saloanele Goldwell.

  • OMC STYLIST AWARDS 2020 OFERA PREMII IN VALOARE DE 30.000 DE DOLARI 19 Decembrie 2019

    Concursul #omcstylistaward2020 organizat pe Instagram, care va avea loc din luna mai pana in luna august 2020, a marit premiile in bani, adaugand doua noi categorii. Totodata, acum permite utilizarea capetelor de manechin pentru categoriile Comercial Cut Ladies si Comercial Cuts Gents.

  • DIVIZIA PROACTIVA A KAO SALON SPRIJINA INDUSTRIA SALOANELOR LA NIVEL GLOBAL 19 Decembrie 2019

    Kao Salon Division, care este adaposteste sub cupola sa Goldwell, KMS si Oribe, introduce Kao Salon Industry Recovery Initiative, un program global si local axat pe ajutorarea saloanelor sa-si revina si sa se reinventeze pe masura ce ies din criza COVID-19.

  • HOT NEWS! AMERICAN CREW ANUNTA CASTIGATORII ALL-STAR CHALLENGE 2020 19 Decembrie 2019

    American Crew®, furnizor oficial pentru produse barbatesti ii prezinta pe Luke Munn, din Australia, Jonathan Pereira, din Belgia, Sandra Perovic, din Canada, Daniil Gochua, din Rusia si David Da Campo, din Elvetia, ca fiind campioni mondiali ai Challenge All-Star din 2020.

Copyright © 2012 | All rights reserved • SC INGO INTERNATIONAL SRL | P.iva 05215180018 | sales@estetica.ro login | Powered by coolshop

popup - Wisepops - script