top news

Print this page
EVENTS/NEWS

CUM SA UTILIZEZI SOCIAL MEDIA IN PERIOADA DE CRIZA? 10 SFATURI DE LA PROFESIONISTI

Luni, 06 Aprilie 2020 09:33

Ca salon, este greu sa navighezi pe retelele de socializare acum. Echipa LWPR ti- a pus la dispozitie cativa indicatori care sa te ajute in aceste vremuri fara precedent.

1. Confirma situatia

Stim ca afacerea nu decurge normal, deoarece nimic in situatia actuala nu este normal, asa ca foloseste acest timp pentru a impartasi modul in care privesti tot ceea ce se intampla si cum te-ai adaptat vremurilor, orice initiativa pe care o iei, orice inspiratie pe care o ai si iti doresti sa o impartasesti.

 

2. Creeaza continut pe care urmaritorii tai sa-l iubeasca

Doar pentru ca nu pot veni la salon, nu inseamna ca nu iti poti ajuta clientii. Gandeste-te cum le poti oferi sfaturi valoroase in aceasta perioada. De ce nu incepi sa oferi consultatii online sau chiar sa prezinti tutorial. De exemplu, ai putea oferi sfaturi despre cum clientii isi pot ingriji parul acasa, cum sa ascunda radacinile crescute sau cum sa iti usuci parul acasa.

 

3. Mentine legatura cu urmaritorii in moduri nu foarte costisitoare

Personalizeaza-ti continutul. Foloseste-ti story-urile pentru a pune intrebari si intra live pentru a avea conversatii cu clientii tai, dar si sesiuni de intrebari si raspunsuri. Daca ai membri superiori ai echipei care nu apar de obicei pe retelele de socializare, angreneaza-i in discutie! Clientilor tai le va placea sa vada intreaga echipa!

 

4. Incearca sa strangi mai mult continut generat de utilizatori

De ce nu le ceri clientilor tai recenzii si testimoniale pe care sa le poti utiliza in conținutul tau? Acum este momentul sa construiesti si sa mentii increderea si poti face acest lucru aratand cat de uimitori cred clientii tai ca esti.

 

5. Foloseste-te de aceasta perioada pentru a incerca lucruri noi pe retelele sociale

Daca nu ai mai postat un IGTV pana acum, descpera cum poti face asta. Ai putea oferi sfaturi cu privire la ce produse utilizezi, sa descrii in detaliu de ce iti plac si cum iti poate ajuta clientii, iar in acest fel iti cresti vanzarile online.

 

6. Foloseste-te de social media pentru a gasi colaboratori

Mai mult ca niciodata trebuie sa gasesti solutii cu care sa vii in ajutorul clientilor tai si a comunitatii. Ai posibilitatea sa colaborezi cu branduri si intreprinderi locale pentru a consolida un spirit comunitar de sustinere?

 

7.Verifica cee ace ai programat – tabele si anunturi

Ajusteaza limba si tonul vocii pentru a se potrivi cu situatia actuala si verifica intregul continut privit prin lentila coronavirus.

 

8. Nu te descuraja daca vezi scaderea nivelului de implicare

Desigur, vom vedea mai multe persoane care posteaza pe social media, astfel incat vom putea vedea o scadere a nivelurilor noastre de implicare.

 

9.Fii tu insuți, fii relevant si fii realist

Daca este relevant, posteaza o declaratie din salonul tau in care anunti ce masuri si ce actiuni pui in aplicare.

 

10. Continua sa fii prezent si sa postezi constant

Nu este momentul sa devii tacut. Nu trebuie sa iti  fie rusine ca muncesti in continuare si ca vinzi. Sa recunoastem! Cu totii vom petrece mult mai mult timp online in următoarele luni, asa ca nu trebuie sa privesti auto-promovarea ca fiind ceva negativ. Nu exista niciun motiv pentru care trebuie sa te opresti. Sa incercam sa ramanem prezenti, activi si pozitivi.

Fetele sunt doar un apel distanta pentru orice ajutor, sfaturi despre continut si chiar doar o discuție in aceste momente incerte.

 

Echipa LWPR:

Louise 07738007877 - Laura 07734652133 - Alice 07722879966 - Hannah 07795271348 - Jodie 07951885502 - Liz 07718140972 - Sofie 07821415407 Rachel 07792279977 - Ruth 07929296849

 
Copyright © 2012 | All rights reserved • SC INGO INTERNATIONAL SRL | P.iva 05215180018 | sales@estetica.ro login | Powered by coolshop

popup - Wisepops - script