top news

EVENTS/NEWS

RELANSARE PE #PLANETAFUDGE

Miercuri, 22 Aprilie 2020 08:57

Fudge Professional relanseaza gama de styling. Noua colectie este grupata in 3 categorii distincte: Prep, Sculpt si Finish.

 

Fudge Professional schimba ambalajul gamei de styling si introduce patru produse noi: Blow Dry Aqua Primer, Aqua Shine Serum, Curl Revolution Mist și Matte Hed Mouldable, care sunt destinate sa devina eroi atat pentru profesionisti, cat si pentru clienti.

Ambalaje practice si materiale reciclabile
Fudge Professional crede in utilizarea materialelor reciclate, acolo unde este posibil; de fapt, peste 76% din noile ambalaje a gamei de Styling sunt realizate din plastic reciclat . Tuburile emblematice ale pastelor de dinti ale marcii si toate ambalajele produselor cu aerosoli sunt complet reciclabile. Noile cutii sunt usor de manevrat si contin aceeasi cantitate de produs ca inainte, dar a fost utilizat cu 30% mai putin plastic pentru fabricarea lor.

Spiritul lansarii intruchipeaza personalitatea marcanta, dar nebuna a Fudge Professional. “Relansarea gamei de styling face colectia mai logica. Factorii de mentinere au fost simplificati de la 1 la 10, iar ambalajul devine mai proeminent. Ambalajele produselor preferate precum Shaper sunt mai usor de deschis, iar cele mai noi inovatii prezinta proprietati de inalta performanta, texturi inovatoare si ingrediente de ultima generatie", a declarat  Jonathan Andrew, brand ambassador pentru Fudge Professional.

Copyright © 2012 | All rights reserved • SC INGO INTERNATIONAL SRL | P.iva 05215180018 | sales@estetica.ro login | Powered by coolshop

popup - Wisepops - script