top news

EVENTS/NEWS

DIVIZIA PROACTIVA A KAO SALON SPRIJINA INDUSTRIA SALOANELOR LA NIVEL GLOBAL

Vineri, 24 Aprilie 2020 08:20

Kao Salon Division, care este adaposteste sub cupola sa Goldwell, KMS si Oribe, introduce Kao Salon Industry Recovery Initiative, un program global si local axat pe ajutorarea saloanelor sa-si revina si sa se reinventeze pe masura ce ies din criza COVID-19.

In perioade de criza, adevaratii lideri sar intotdeauna in ajutorul celor care sufera, muncind fara incetare pentru a reconstrui si a asigura un viitor prosper pentru toti. Pandemia de COVID-19 nu este diferita, iar acum Kao Salon Division, compania mama a marcilor Goldwell, KMS si Oribe, a anuntat lansarea initiativei sale de recuperare a industriei.

Estetica a sustinut o conferinta video cu Cory Couts, presedintele global si John Moroney, vice-presedintele diviziei creative si de comunicare, pentru a intelege mai bine potentialul enorm al acestui program pentru viitorul industriei de salon, precum si ce actiuni provizorii pot fi intreprinse pentru atenuarea efectelor dezastruoase ale pandemiei atat din punct de vedere al afacerilor, cat si din punctul de vedere al moralului.

Initiativa consta in trei campanii de sprijin construite cu atentie si menite sa abordeze provocarile unice cu care se confrunta industria si profesionistii acesteia, in incercarea de a-si redeschide saloanele. Programul este conceput pentru a oferi profesionistilor din industrie, atat individual, cat si colectiv, resursele de care au nevoie pentru a se asigura ca afacerile lor nu sunt doar redresate, dar vor putea prospera in lunile urmatoare.

Couts, el insusi fost manager de salon, a luat cuvantul pentru a vorbi despre prima componenta a initiativei, numita STRONGER TOGETHER (Mai Puternici Impreuna). Acest pilon se bazeaza pe convingerea ca nici o persoana sau o organizatie nu detine cheia succesului, dar ca, lucrand cu adevarat impreuna, industria va putea sa se redreseze cu succes.

#StrongerTogether reprezinta sprijinul financiar si parteneriatul neclintit al Kao Salon. In termeni tangibili, acest lucru reprezinta angajamentul companiei pe diverse niveluri, inclusiv suspendarea facturilor pana la ridicarea restrictiilor de catre guvernele locale si donatii catre organizatiile de caritate locale si organizatii comerciale deja structurate pentru a-i ajuta pe cei care au mai multa nevoie. Clientii salonului vor fi, de asemenea, ajutati in dezvoltarea unor planuri de sprijin pentru a stimula afacerile la redeschidere, in timp ce consumatorii insisi vor fi vizati de campania #WorthTheWait, incurajandu-i sa reziste nevoii de a-si face diverse proceduri acasa si, in schimb, sa-i pe astepte stilistii in care au incredere.

„Toate echipele noastre de vanzari si educatie sunt inca angajate la noi si lucreaza din greu pentru a satisface nevoile saloanelor partenere in aceasta perioada.”, explica Couts cu mandrie.

Apoi Moroney a vorbit despre cel de-al doilea pilon, CREATIVITY NEVERS STOPS (Creativitatea nu se opreste niciodata), subliniind faptul ca cei de la Kao Salon inteleg in mod inerent ca exprimarea creativitatii este elementul principal al acestei industrii. #CreativityNeverStops permite stilistilor sa-si dezvolte si sa-si perfectioneze abilitatile prin accesul la programe de educatie digitala si online, inspirandu-i pe stilistii care stau in casa.

„Multi coafori sunt deosebit de frustrati, deoarece imaginatia lor creativa inca exista, dar instrumentele lor sunt blocate in saloane. Deci lucram pentru a crea un forum prin care sa fie inspirati sa se exprime creativ.”, a adaugat Moroney.

Pentru a stimula in continuare acest proces, premiile anuale Goldwell Global Creative Awards, care initial trebuia sa aiba loc la Amsterdam, vor fi transmise online in acest an, eliminand toate obstacolele care ar putea impiedica participarea comunitatii. In plus, termenul de inscriere a fost prelungit pana la sfarsitul lunii iulie. Intre timp, Kao impinge limitele pentru a se asigura ca evenimentul va fi mai mult decat „un simplu webcast”, adauga Couts.

Mai mult decat atat, Cory Couts, dar si John Moroney au subliniat importanta FAMILIEI KAO SALON, dar si faptul ca vor ramane fermi in obiectivul lor de a sustine recuperarea fiecarei afaceri individuale. 

Couts descrie cum acest concept a fost inspirat chiar de catre stilisti: „Ei au fost cei care initial ne-au numit„ o mare familie“. Prin urmare, acest al treilea pilon va actiona ca un far de solidaritate, oferind suport virtual constant in timp ce vom transmite mesaje de speranta si pozitivitate prin reteaua robusta de canale digitale si sociale ale Kao Salon. Stilistii si saloanele sunt, de asemenea, invitati si incurajati sa isi impartaseasca preocuparile si intrebările direct cu conducerea companiei, declansand astfel un dialog, schimburi de idei si chiar sprijin moral.

Prioritatea noastra in aceasta criza a fost sa ne concentram eforturile in jurul recuperarii complete a industriei in ansamblu, cu un accent deosebit pe partenerii si stilistii nostri. Stim ca nevoile si preocuparile saloanelor sunt foarte diferite. Acesta este motivul pentru care am conceput aceasta initiativa, nu numai pentru a angaja resurse globale, ci si pentru a implementa solutii locale pentru a-i ajuta sa isi revina. Credem in puterea colectivului si stim ca facand parte din aceasta comunitate incredibil de puternica si alaturandu-ne in aceasta calatorie, impreuna vom creste, ne vom ridica si vom crea viitorul.”, spune Cory Couts, presedinte global, divizia Kao Salon.

Related items

  • STUDIILE DEMONSTREAZA IMPORTANTA INTERACTIUNII UMANE PENTRU CLIENTI 24 Aprilie 2020

    A.S. Watson Group a realizat recent un sondaj prin care a testat modul in care pandemia a influentat obiceiurile de cumparare ale consumatorilor: modul in care modelele online si offline se imbina pentru a satisface clientii, creand „conexiune umana”. Saloanele de infrumusetare pot profita in urma acestor descoperiri.

  • RATE DE INFECTARE: EXONERARE PENTRU SALOANELE DE COAFURA SI FRIZERII 24 Aprilie 2020

    Un raport oficial a sustinut ceea ce majoritatea dintre noi stiam deja: saloanele de coafura si frizeriile nu sunt de vina pentru cresterea infectiilor. Asa ca intrebarea ramane DE CE, in atatea tari saloanele au fost fortate sa inchida in timpul celei de-al doilea lockdown, daca nu sunt problema principala?

  • GOLDWELL PREZINTA ELUMENATION COOL CHIC 24 Aprilie 2020

    Incepand cu aceasta toamna, clientii salonului vor fi incantati de culorile stralucitoare cu luminozitate neasteptata care ii asteapta in toate saloanele Goldwell.

  • NU RATATI: 3 IDEI PRACTICE PENTRU A-I FACE PE CLIENTI SA SE SIMTA CONFORTABIL 24 Aprilie 2020

    Usile saloanelor sunt deschise, cel putin in statele in care starea de urgenta a fost ridicata. Agenda de programari este plina. Si totusi ceva fundamental lipseste...

Copyright © 2012 | All rights reserved • SC INGO INTERNATIONAL SRL | P.iva 05215180018 | sales@estetica.ro login | Powered by coolshop

popup - Wisepops - script