top news

EVENTS/NEWS

OMC STYLIST AWARDS 2020 OFERA PREMII IN VALOARE DE 30.000 DE DOLARI

Marţi, 28 Aprilie 2020 09:10

Concursul #omcstylistaward2020 organizat pe Instagram, care va avea loc din luna mai pana in luna august 2020, a marit premiile in bani, adaugand doua noi categorii. Totodata, acum permite utilizarea capetelor de manechin pentru categoriile Comercial Cut Ladies si Comercial Cuts Gents.

Aceste modificari sunt facut pentru a ajunge la mai multi coafori in timpul acestei pandemii, sperand ca ii va incuraja sa concureze si sa castige. Iar acum participarea este mai usoara ca niciodata!

Acum, participantii pot concura pentru 30.000 de dolari, premii in numerar, care vor fi impartiti intre primii 10 finalisti, din cele 6 categorii!

REGULILE CONCURSULUI:
➤ Acest concurs nu este sponsorizat, sustinut, administrat sau in asociere cu Instagram.
➤ Toate categoriile se bazeaza pe regulile concursurilor OMC.
➤ Jurizarea: Castigatorii vor fi selectati de juriul international OMC, care include 5 jurati de renume mondial. Acestia utilizeaza sistemul de scor international OMC cu 30 de puncte. Deciziile Comitetului Juratilor OMC sunt finale.
➤ Este interzisa participarea la OMC Stylist Award a directorilor concursului si a stilistilor care se implica in organizarea acestei competitii.

INSCRIEREA
1. Posteaza imaginea frontala a lucrarii tale pe pagina ta.
2.Tag @omchairworld in postarea ta.
3. Foloseste adecvat hashtag-ul # omcstylistaward2020
4. Include numele categoriei la care participi. De exemplul: #omcstylistaward2020ladiestrendcut (a se vedea mai jos toate categoriile).
5. Tag-uieste 5 prieteni

CATEGORII:
#omcstylistaward2020ladiestrendcut
#omcstylistaward2020ladieshaircolor
#omcstylistaward2020gentstrendcut
#omcstylistaward2020bridalmakeup
#omcstylistaward2020ladiescomcutmh (utilizand un cap de manechin)
#omcstylistaward2020gentscomcutmh (utilizand un cap de manechin)

Nota: poti adauga informatii suplimentare la postarile tale (credite pentru model, fotograf si / sau cuvinte pentru a-ti exprima emotia participarii).

Pentru mai multe detalii, viziteaza omchairworld.com

 

Related items

  • OMC HAIRWORLD 2020: PENTRU PRIMA DATA IN ISTORIE INSCRIEREA ESTE GRATUITA! 28 Aprilie 2020

    Pandemia de COVID-19 a paralizat lumea, in special industria noastra. Sperand ca toata lumea va reveni la viata normala cat mai curand posibil, presedintele OMC, Salvatore Fodera, a anuntat ca, pentru prima data in istorie, competitia OMC Hairworld 2020 va anula taxele de inscriere.

  • HOT NEWS! AMERICAN CREW ANUNTA CASTIGATORII ALL-STAR CHALLENGE 2020 28 Aprilie 2020

    American Crew®, furnizor oficial pentru produse barbatesti ii prezinta pe Luke Munn, din Australia, Jonathan Pereira, din Belgia, Sandra Perovic, din Canada, Daniil Gochua, din Rusia si David Da Campo, din Elvetia, ca fiind campioni mondiali ai Challenge All-Star din 2020.

Copyright © 2012 | All rights reserved • SC INGO INTERNATIONAL SRL | P.iva 05215180018 | sales@estetica.ro login | Powered by coolshop

popup - Wisepops - script