Print this page
EVENTS/NEWS

IN ASTA IMPREUNA: #HAIRDRESSERAPPRECIATIONDAY TUTUROR!

Marţi, 05 Mai 2020 11:38

In ultimele 6 saptamani, campania #HairdressersStayingStrong organizata de Estetica a fost o caracteristica dominanta in reteaua noastra globala si pe platformele de social media. Aceasta initiativa a fost doar o expresie a modului in care ne confruntam cu totii cu aceasta provocare.

Suntem mandri sa anuntam ca au fost realizate 250 de coperte digitale ale Revistei Estetica, fiecare prezentand un citat inspirat de protagonisti de renume din toată lumea, alaturi de fotografia lor. 

Aceste mesaje au ajuns in 38 de tari din intreaga lume. In ciuda distantelor geografice, mesajele de baza au fost similare: in timp ce am publicat multe mesaje de pozitivitate, optimism si sprijin, cea mai comuna tema recurenta a fost cea a solidaritatii, frizerii care exprima atat forta in unitate, cat si mandria de a face parte din industria pe care ei o reprezinta.

 

NU RATA VIDEOCLIPUL DE MAI JOS!
Desi este inca prea curand pentru a sarbatori orice victorie definitiva asupra COVID19, 30 aprilie este #HairdresserAppreciationDay, o alta oportunitate de a onora coaforii de pretutindeni, in timp ce isi sarbatoresc geniul creativ. Un coafor talentat nu numai ca te va face sa arati bine, ci te va ajuta sa te simti bine. De asemenea, suntem incantati să sprijinim ziua #hairdresserappreciationday.

Asadar, invitam clientii saloanelor de pretutindeni sa gaseasca o modalitate de a-si exprima aprecierea fata de hairstilistul lor. Un mesaj sau un gest de bunatate, oricat de mic, suntem siguri ca este binevenit. Include doar hashtag-ul #HairdresserAppreciationDay si alatura-te noua pentru a face parte din ceva urias!

Media