top news

EVENTS/NEWS

BREAKING NEWS: PROPUNERILE ORGANIZATIEI PATRONALE A INDUSTRIEI DE BEAUTY DIN ROMANIA

Miercuri, 06 Mai 2020 12:12

Criza de COVID-19 care a lovit intreaga lume, a adus comunitatea industriei de infrumusetare laolalta. De aceea, cele mai importante firme din industrie s-au unit si au format Organizatia Patronala a Industriei de Beauty, din Romania.

Pentru a veni in ajutorul tuturor celor care fac parte din industria infrumusetarii din Romania, Organizatia Patronala a Industriei de Beauty a conceput un document in care sunt prezentate nevoile acestora pentru a reveni pe linia de plutire dupa ce se vor ridica restrictiile luate de Guvernul Romania.

Punctul de vedere de mai jos reprezinta propunerile celor mai importante 4 firme din domeniul 9602 (Saloanele Magic, Abbate, GETT’S si El Studio), ce se organizeaza in Organizatia Patronala a Industriei de Beauty, firme ce totalizeaza 1.500 angajati, 30 locatii si cifre de afaceri cumulate de 16.000.000 euro/2019, precum si opinia majoritatii jucatorilor din aceasta industrie.

DESCARCATI MAI JOS:

 

Related items

  • TOP 10 TRENDURI DE INFRUMUSETARE CARE VOR APAREA LA FINALUL CARANTINEI 06 Mai 2020

    Ce impact va avea actuala criza asupra viitorului frumusetii? Este o intrebare pe care ne-am pus-o cu totii de cand pandemia a inceput sa escaladeze.

  • EFECTELE CORONAVIRUSULUI LA NIVEL MONDIAL 06 Mai 2020

    Pandemia de Coronavirus afecteaza  industria infrumusetarii din intreaga lume. De la saloane inchise pana la reguli stricte de preventie in saloanele care inca isi tin usile deschise pentru client, toate acestea aduc prejudicii stilistilor, proprietarilor, dar si clientilor.

Copyright © 2012 | All rights reserved • SC INGO INTERNATIONAL SRL | P.iva 05215180018 | sales@estetica.ro login | Powered by coolshop

popup - Wisepops - script