top news

EVENTS/NEWS

FESTIVALUL DIGITAL CARITABIL #HAIRDRESSERSUNITED ESTE CASTIGATORUL RECORDULUI MONDIAL

Miercuri, 20 Mai 2020 12:04

In colaborare cu fundatia caritabila Fritz Henkel Stiftung,  #HairdressersUnited au adus laolalta, sub o cupola digitala , cei mai buni profesionisti din domeniul infrumusetarii si parului, pentru a celebra solidaritatea din industrie.

Pe 5 mai, sustinut de social media, evenimentul de 24 de ore, care a avut loc in direct, a fost primul de acest fel si a prezentat 41 de artisti de top, din 19 tari diferite (adica 13 zone de timp diferite). Acestia au sustinut o varietate de seminarii Look & Learn, in 9 limbi diferite.

Streamingul live a cuprins totul, de la colorarea parului, inclusiv tehnici de blonding, balayage si blur, pana la arta tunsorii, coafura si barba, precum si tutoriale creative up-do si trendurile de impletituri; totalizand 41 de tutoriale diferite.

Datorita planificarii si angajamentului minutios din partea tuturor celor implicati, evenimentul a fost inregistrat, de asemenea, ca GUINNESS WORLD RECORDS ™ pentru „cel mai lung seminar online de educatie a parului difuzat pe internet”, avand un total de 27 de ore si 34 de minute de transmisie continua in direct. #HairdressersUnited a fost, de asemenea, transmis in alte 4 canale digitale.

Henkel Beauty Care Professional Brands si Hair Artists

Un eveniment cu adevarat unic, experienta a reunit 9 branduri Henkel Beauty Care Professional (Schwarzkopf Professional, CONCEPT DE BEAUTY AUTHENTIC, JOICO, INDOLA, Kenra Professional, Sexy Hair, #MyDentity, Pravana si Alterna) cu 41 de reprezentanti ai artistilor de par si publicul lor de peste 8,3 milioane de urmaritori.

Per total, festivalul a fost o experienta cu adevarat uimitoare; #HairdressersUnited a fost planificat si executat de echipe de management din 3 zone de timp diferite, o realizare in sine care a reunit lumea coafurii intr-o perioada dificila.

De cand a avut loc evenimentul, aprecierea din partea comunitatii de coafura a fost coplesitoare, iar numele respectate ale industriei si-au impartasit omagiile.

"A fost un privilegiu sa fac parte din acest eveniment uimitor. Va mulțumesc ca ati realizat acest lucru si pentru o cauza atat de demna", a spus Lesley Jennison, ambasadorul global Schwarzkopf Professional. In timp ce Tyler Johnston a adaugat: "A fost o placere absoluta sa fiu o parte a acestui proiect incredibil ... totul pentru caritate si pentru a sprijini persoanele afectate de COVID-19, mulțumesc Henkel.” acestea sunt doar un mic exemplu al feedbackului primit pana acum.

Pentru mai multe omagii aduse #HairdressersUnited si seminarii Look & Learn, nu uitati sa ii descoperiti si sa ii urmariti pe Instagram pe artistii parului.

Festivalul digital #HairdressersUnited in colaborare cu Fundatia Fritz Henkel Stiftung 

#HairdressersUnited a fost produs cu mandrie ca un eveniment de caritate, organizat in colaborare cu Fundația Fritz Henkel Stiftung pentru a strange fonduri pentru o industrie aflata in criza, creand totodata o legatura comunitara pozitiva in acest moment dificil la nivel global.

Impreuna cu Fundatia Fritz Henkel Stiftung #HairdressersUnited va contribui cu 100.000 de euro la o varietate de organizatii de caritate la nivel mondial, inclusiv Crucea Rosie, United Way si Asociatia Profesionala de Frumusete. Donatiile suplimentare ale spectatorilor care au fost primite in timpul fluxului live urmeaza sa fie anuntate, deoarece sumele sunt inca numerate.

#HairdressersUnited a fost un festival caritabil digital dedicata parului, care a deposit recordul recordul. Acesta a fost organizat pe 5 mai 2020, pentru o perioadă totala de 27 de ore si 34 de minute. Filmarea completa a #HAIRDRESSERSUNITED va fi disponibila in curand pe www.hairdressers-united.com

Copyright © 2012 | All rights reserved • SC INGO INTERNATIONAL SRL | P.iva 05215180018 | sales@estetica.ro login | Powered by coolshop

popup - Wisepops - script