Print this page
EVENTS/NEWS

FUDGE STYLING: PREP, SCULPT, FINISH!

Miercuri, 20 Mai 2020 12:31

O data cu relansarea gamei de styling, cei de la Fudge Professional au prezentat si patru produse noi care vor revolutiona stylingul.

Lansat pentru prima data in 1991, Fudge a continuat sa re-scrie cartea de reguli despre Styling. Misiunea brandului este sa ofere in continuare o gama cuprinzatoare de produse unice care sa sprijine nevoile profesionistului din salon si ale clientilor care doresc sa-si experimenteze stilul acasa sau  in calatorii.

Cele patru produse noi schimba regulile stylingului si sunt dedicate atat profesionistilor, cat si clientilor.

 

BLOW DRY AQUA PRIMER

Primul pas esential pentru uscarea parului cu feonul. Cu o protectie termica pana la 230 ° C, adauga textura si volum natural fara sa ingreuneze parul.

Acidul hialuronic hidratant este combinat cu tehnologia Weather-Shield pentru a crea o umbrela virtuala pentru par, oferind rezistenta la umiditate toata ziua, moliciune imbunatatita, netezime si stralucire vizibila.

Cum se utilizeaza: Aplicati pe parul uscat cu prosopul, dupa care utilizati uscatorul de par.

 

CURL REVOLUTION MIST

Imbunatateste si revolutioneaza aspectul buclelor, fara sa adauge greutate si fara senzatia de lipire.

Totodata, ofera parului cret hidratarea de care are nevoie si creeaza o definire frumoasa a buclelor, volum natural si textura, cu o stralucire pentru un aspect sanatos. Tehnologia Weather-Shield ofera control frizz si rezistenta la umiditate pentru toata ziua, pentru a proteja integritatea buclelor si pentru a imbunatati manevrabilitatea.

Cum se utilizeaza: Se pulverizeaza pe parul uscat cu feonul sau cu difuzorul.

 

MATTE HED MOULDABLE

Finisaj mat, flexibil si de lunga durata, intr-o formula usoara, ideala pentru tipurile de par mai fine. Cu o textura unica de crema de argila, aceasta se aplica usor prin par si nu adauga greutate.

Creand textura si definire, Matte Hed Mouldable este imbogatit cu tehnologia Flexi-Fiber pentru a oferi o sustinere flexibila, medie. Imbunatatit cu un ecran de climatizare, ofera protectie impotriva umiditatii pe tot parcursul zilei.

Cum se utilizeaza: Scoate, intinde pe degete si freaca mainile. Aplica uniform prin par si coafeaza cum iti doresti.

 

AQUA SHINE SERUM

Acest serum reprezinta finishul final, oferind stralucire si netezime, fara sa adauge greutate. Aplicat pe par creeaza o umbrela virtuala de protectie prin intermediul tehnologiei Weather-Shield, care ofera rezistenta la umiditate pe parcursul intregii zile si control frizz.

Infuzat cu acid hialuronic si utilizand tehnologia Shine-Lock pentru a invălui fiecare suvita de par, netezeste cuticulele pentru cea mai buna netezime si stralucire de lunga durata.

Cum se utilizeaza: Se aplica pe parul ud sau uscat pentru un par matasos si stralucitor intreaga zi.

 

Fudge Professional: avizat de experti, dorit de clienti. Pentru mai multe informatii despre Fudge Styling CLICK AICI

Related items