Print this page
EVENTS/NEWS

COSMOPROF IN FORMAT DIGITAL: WECOSMOPROF ARE LOC INTRE 4-10 IUNIE

Marţi, 02 Iunie 2020 07:50

Cea de-a 53-a editie a Cosmoprof Worldwide Bologna este amanata pana in primavara anului 2021, dar intr-o miscare fara precedent, platforma digitala WeCosmoprof va ajuta participantii sa faca afaceri in urmatoarele luni.

„Scenariul economic actual si criza globala cauzata de Covid19 ne-a fortat sa amanam Cosmoprof pana anul viitor. Am evaluat cu atentie dificultatile asociate cu aceasta decizie, dar obiectivul nostru principal este sa protejam expozantii si operatorii, oferindu-le posibilitatea de a se prezenta pe piata in cel mai eficient mod posibil. Vom publica noile noastre date cat mai curand posibil si, intre timp, as dori sa multumesc tuturor pentru sustinere. Cu toate acestea, Cosmoprof nu este in pauza: obiectivul nostru este renasterea industriei cosmetice si, in urmatoarele luni, vom maximiza abilitatile noastre pentru a facilita conexiunea naturala intre producatori si cumparatori si, astfel, sa oferim un nou stil de viata industriei.”, a explicat Gianpiero Calzolari, presedinte al BolognaFiere.

Asadar, formatul digital WeCosmoprof a fost organizat multumita sprijinului Ministerului Afacerilor Externe si Cooperarii Internationale si ITA, Agentia de Comert Italiana, in colaborare cu Cosmetica Italia. WeCosmoprof va avea loc intre 4 si 10 iunie.

„WeCosmoprof este contributia noastra concreta la reluarea activitatilor economice pentru expozanti si operatori din industria noastra. Cosmoprof ofera conectivitate de peste 50 de ani si a fost un facilitator de afaceri tn intreaga lume, bazandu-si formula unica pe importanta retelei fizice intre cerere si oferta. Intr-un scenariu care impune limitari enorme asupra interactiunii fizice, rolul nostru este de a oferi oportunitati alternative pentru relatiile de afaceri din intreaga noastra industrie", a declarant Enrico Zannini, Manager General al BolognaFiere Cosmoprof.

In centrul evenimentului se afla reteaua dintre companii si operatori realizata prin serviciile de confruntare ale software-ului Cosmoprof My Match, un instrument consolidat pentru relatiile de afaceri ale Cosmoprof Worldwide Bologna. Disponibile pentru expozanti si cumparatori, camerele virtuale exclusive sunt integrate in platforma, pentru a previzualiza noi produse si servicii, pentru a aprofunda oportunitatile de dezvoltare pe pietele relevante si pentru a negocia comenzile si ofertele.

Pe langa platforma dedicata activitatilor B2B, CosmoTalks Virtual Series va oferi un calendar actualizat a 30 de seminarii web si conținut digital. Cosmo Virtual Stage va gazdui sesiuni dedicate noilor obiceiuri ale consumatorilor si tendintelor de machiaj, strategii de comunicare care ofera o crestere a brandurilor, oportunitati pentru industria spa si ospitalitate, precum si actualizari si metode de dezvoltare pentru SPA & Beauty Manager.

CLICK AICI PENTRU A DESCARCA PROGRAMUL EVENIMENTELEOR

In timpul WeCosmoprof, operatorii vor putea afla noutatile de la cei peste 3.000 de expozanti si vor avea la dispozitie un catalog digital exclusiv al celor 800 de companii italiene de la Cosmoprof Worldwide Bologna, cu o atentie deosebita acordata produselor proaspat lansate pe piata. Catalogul digital va fi disponibil in italiana, engleza, franceza, chineza, araba si portugheza, datorita proiectului „Beauty Made in Italy”, sustinut de Ministerul Afacerilor Externe si Cooperare Internatională si Agentia ITA.

Pentru mai multe infromatii, CLICK AICI

 

Related items