top news

EVENTS/NEWS

OMC JAPAN ORGANIZEAZA UN CONCURS DE COAFURI

Miercuri, 22 Iulie 2020 17:41

In ciuda pandemiei de Coronavirus care a afectat intreaga lume, OMC Japonia si Federația Japoneză a Asociației Cooperative a Frizerilor organizeaza un concurs de coafuri pentru toamna anului 2020.

OMC Japonia organizeaza un concurs de coafuri cu tema "Coafuri de toamna", care se bazeaza pe fotografii. Competitia este dedicata in exclusivitate profesionistilor din industria parului, iar inscrierea se face online pentru cele doua categorii ale concursului: Men si Lady, in care sunt incluse si modele pentru copii.

Concurentii se pot inscrie intre 16 iulie si  24 august  2020

Profesionistii interesati de aceasta competitie se pot inscrie prin email la adresa de email Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza , in perioada 16 iulie – 24 august 2020. Castigatorii vor fi alesi de catre un juriu de specialitate si vor fi anuntati direct de catre organizatori in prima jumătate a lunii septembrie 2020.

CUM TE INSCRII?

1. Trimite o imagine cu dimensiunea de 1 MB sau mai mult la adresa de mail Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza

2. Include numele tau, numele Salonului, adresa, sexul, vârsta, conceptul coafurii (aproximativ 50 de cuvinte) și naționalitatea în corpul e-mailului. Subiectul e-mailului ar trebui să fie "Autumn Hairstyle" („Coafura de toamnă”).

REGULAMENTUL CONCURSULUI

Prin participarea la concurs, concurentii garantează înscrierea lor nu încalcă drepturile de autor, marca comercială, drepturile de portret, confidențialitatea sau alte drepturi ale oricărui terț. Concursul nu va suporta consecințele încălcării drepturilor. Vă rugăm să confirmați toate permisiunile înainte de inscriere. În unele cazuri, concursul poate solicita verificarea autorizațiilor în scris. În astfel de cazuri, dacă participanții nu sunt în măsură să furnizeze dovezi ale permisiunilor, participarea poate fi eliminată.

Mai multe informatii: http://www.riyo.or.jp/

Related items

Copyright © 2012 | All rights reserved • SC INGO INTERNATIONAL SRL | P.iva 05215180018 | sales@estetica.ro login | Powered by coolshop

popup - Wisepops - script