top news

EVENTS/NEWS

CIPRIAN ROBU A CASTIGAT ARGINTUL LA CONCURSUL L’ORÉAL PROFESSIONNEL STYLE & COLOUR

Miercuri, 18 Noiembrie 2020 11:48

L’Oréal Professionnel Style & Colour Trophy si-a desemnat castigatorii! Cea de-a doua editie a competitiei si-a provocat competitorii sa realizeze coafuri inedite bazate pe tema LA FRENCH.

Condus de pasiune si talent, Remus Robu a castigat argintul in cadrul competitiei Style & Colour Trophy. Coafura realizata de el transmite eleganta si rafinamentul specific stilului frantuzesc. Pentru a respecta tema concursului "LA FRENCH", Remus a expus senzualitatea si finetea culorii, intr-o coafura caracterizata de luminozitate si stralucire. Bretonul adauga un plus de farmec imaginii feminine create.

Remus are o experienta de peste cinci ani in domeniul hairstylingului. Aflat intr-o continua dorinta de dezvoltare, el nu se rezuma doar la aspectul fizic, ci si la emotia pe care o transmite clientul dupa o schimbare de imagine. Dorinta lui de creatie se extinde peste paletele de culori, tunsorile chic si coafurile extravagante.

Related items

Copyright © 2012 | All rights reserved • SC INGO INTERNATIONAL SRL | P.iva 05215180018 | sales@estetica.ro login | Powered by coolshop

popup - Wisepops - script