top news

HAIRTRENDS

THE JOB - UN EDITORIAL DESPRINS DINTR-UN SCENARIU DE FILM

Miercuri, 10 Mai 2017 11:59

In zilele noastre pline de valori confuze si perturbate,valori dezechilibrate, atunci cind uitam ce este frumosul masculin si frumosul feminin, din ambele aspecte, cel stilistic si cel al calitatilor moral-spirituale, impreuna cu o echipa mare de entuziasti am hotarit sa cream un pictorial inspirat din filmele de talie mare.

Un pictorial inspirat din astfel de pelicule precum cele regizate de Sergio Leone, Francis Ford Coppola sau Martin Scorsese, cu personaje puternice si carismatice precum cele jucate de Robert De Niro, Al Pacino, cu muzica de film precum cea scrisa de legendarul Ennio Morricone. Pasiunea pentru filme s-a amprentat vizibil asupra acestui proiect, prin ochii si inima coordonatorului acestuia . “Priveam filmele cu mare atentie, sensibilizindu-mi sufletul si gindurile pina la "carne vie". Asa le treceam prin mine ca sa patrund in esenta, sa le simt cit mai profund posibil. Era un ritual intreg, bine format si stabilit. Abia acum inteleg cit de important a fost si ca filmele bune erau pentru mine (continua si azi a fi) asemea unor caramizi din care inconstinet im zideam personalitatea din mine.” Spune Iurii  Plotean-regizor coordinator. Proiectul si istorioara au fost intitulate - The Job. La prima vedere - un titlu sobru si banal, dar imaginile vin sa descifreze sensul. E vorba despre o intimplare unde o faimoasa Diva, cintareata si show-woman, vine in oras sa-si sustina programul astistic. Ea este o persoana diferita caci aparte de talentul sau artistic, aceasta face parte dintr-o familie de de mafioti asadar este insotita de un tanar din aceeasi clasa sociala . Lui i s-a delegat ”Job-ul” de a o insoti oriunde, de a o proteja de orice pericol, de fanii obraznici sau orice alti criminali rivali ai familiei din care cei doi faceau parte. 

Insa lucrurile nu se intampla conform planurilor caci intre cei doi se dezvolta o poveste dincolo de limitele profesionale.Iata o poveste care parca nu are inceput si sfârsit, se repeta indiferent de timp sau locatie geografica.Sa recunoastem, macar o data ne-am dorit cumva sa fim in pielea personajelor si sa exploram energia si personalitatea lor. 

“Am incercat-o eu de data aceasta trecind de cea alta parte a obiectivului si fiind insotit de partenera mea de platou - splendida, gratioasa si talentata Ana Zmeu. Camera i-am incredintat-o colegului si prietenului - Vall Rade.

Daca vreti, este o transpunere de elemente antagonice care se completeaza intr-un echilibru perfect. Fragil-puternic, lumina-umbra, actiune-asteptare. Cât de bine poate fi surprins acest joc decât intr-o istorisire despre feminin si masculin. Exact asa s-a intamplat si in pictorialul nostru: o interpretare artistica despre feminitatea sofisticata si personalitatea masculina nesupusa in aparenta.” marturiseste Iurii. Personajul feminin a fost gindit si creat cu ajutorul Victoriei Schimbator, hairstylist de talie mondiala. Lumina pica evident pe sublinierea coafurii de inspiratie retro insa reinterpretata intr-o maniera moderna. Sunt pastrate formele finisate insa este adaugat mai mult volum pentru un efect dramatic.

O finisare si o completare in formarea imaginilor personajelor vin sa aduca palariile clasice si handmade realizate de creatorea Chirosca Iuliana (Jullie Anne Millenary). 

Rafinament, gratie, eleganta, atitudine, feminitate - subliniate subtil in personajul Divei de rochiile exclusiviste  semnate de Evgheni Hudorojcov (EHO)

Va prezentam  o abordare romantica  despre masculin, feminitate, seductie si… film. 

Ramine spectatorul sa zica daca ne-a reusit... 

 

Credite

Directed by Iurii Plotean

Photography by Vall Rade

Diva: Ana Zmeu

Gangster: Iurii Plotean

Diva Character by Victoria Schimbator

Lady Hairstyle by Victoria Schimbator

Make-up by Tatiana Hacina

Man Hair and barbering: Lisnic Constantin / Lisnic Barber Shop

Hats by Chirosca Iuliana / Jullie Anne Millenary

Dress by EHO by Evgheni Hudorojcov

Location: Zentrum Appartments (Chisinau)

 

  • The Job_2



  • The Job_3



  • The Job_4



  • The Job_5



  • The Job_6



  • The Job_7



  •  

Related items

Copyright © 2012 | All rights reserved • SC INGO INTERNATIONAL SRL | P.iva 05215180018 | sales@estetica.ro login | Powered by coolshop

popup - Wisepops - script