:


Watch the videos!

top news

EVENTS/NEWS

#THEKNOWLEDGE BY THE FELLOWSHIP ESTE DISPONIBIL PENTRU TOATA LUMEA

Luni, 30 Martie 2020 07:47

Din dorinta de a sprijini industria infrumusetarii in timpul pandemiei curente Coronavirus, platforma educationala #THEKNOWLEDGE, realizata de The Fellowship pentru British Hairdressing, devine gratuita si accesibila  tuturor.

In mod normal, un membru #THEKNOWLEDGE beneficiaza de videoclipuri care acopera deviza Inspirație, Educatie si Inovare. Videoclipurile prezinta membrii ai comunitatii Fellowship si stilisti de top ai industriei, precum Karine Jackson, Robert Masciave, Sam Burnett si Robert Eaton.

Ken Picton, presedintele Fellowship spune: “Pe masura ce ne adaptam la un nou stil de viata, oferim acces gratuit la #THEKNOWLEDGE pentru toata lumea. ⁠Desi, in mod normal, este un beneficiu pentru membri, am decis ca ar trebui sa facem #THEKNOWLEDGE accesibil tuturor, in urmatoarele saptamani. Inspiratia, educatia si comunitatea sunt in centrul a ceea ce facem la Fellowship si ne dorim sa facem tot ce putem pentru a ajuta productivitatea si creativitatea membrilor nostri in aceasta perioada dificila.”

Videoclipuri noi sunt adaugate in fiecare saptamana, urmand ca mai multe interviuri, scurtmetraje si tutoriale sa fie publicate. 

The Fellowship pentru British Hairdressing se dedica sprijinirii membrilor sai in aceste vremuri pline de provocari si are planuri de viitor care urmeaza sa fie anuntate in curand. Toate acestea sunt realizate pentru a ajuta industria infrumusetarii sa treaca peste aceasta perioada incerta.

Pentru a te conecta la #THEKNOWLEDGE, apasa AICI

 
Copyright © 2012 | All rights reserved • SC INGO INTERNATIONAL SRL | P.iva 05215180018 | sales@estetica.ro login | Powered by coolshop

popup - Wisepops - script