top news

VIDEO

VIDEO ALERT! CUM PUTETI ONDULA PARUL FOLOSIND O PERIE ROTUNDA, CU SAM VILLA

Vineri, 06 Mai 2016 11:59

Media

A stii sa creezi bucle definite doar cu un uscator si o perie rotunda este un talent pe care toti stilistii ar trebui sa-l stapaneasca, nu doar pentru ca puteti face parul sa arate minunat ci si pentru ca este foarte efficient si rapid! Sam Villa ne prezinta o metoda care nu poate da gres…

 

“Sfatuiesc mereu profesionistii sa cumpere periile adecvate, fiecare dintre ele este create pentru ceva anume si in acest fel, puteti avea rezultate maxime cu effort minim… precum obtinerea de volum si textura doar prin simpla incalzire a periei inainte de folosire” explica el. 

Periile Sam Villa Signature Series Thermal Brushes vin in patru dimensiuni, .75”, 1”, 1.5” si 2” si sunt create pentru a obtine un par mai neted si mai sanatos. Perii au si proprietati ionice si ceramic pentru a ondula si indrepta parul cat mai rapid posibil. 

 

Related items

  • FELICITARI SAM VILLA - CASTIGATORUL PREMIULUI INTERNATIONAL HAIR INFLUENCER OF THE YEAR 2020! 06 Mai 2016

    International Hairdressing Awards a anuntat ca Sam Villa va primi premiul la noua categorie a evenimentului, datorita impactului si influentei pe care o are pe retelele de socializare, dar si pentru influenta sa pozitiva in aceasta industrie. International Hairdressing Awards va avea loc pe 16 februarie 2020, in Madrid.

  • HOW-TO: IMPLETITUTA FRANTUZEASCA FUNIE CU SAM VILLA 06 Mai 2016

    Estetica are acces la cele mai creative tehnici si va ofera momente de inspiratie pentru salon! Urmariti acest video pentru a afla cum se realizeaza impletitura funie si cat de minunat arata rezultatul final. Toti pasii alaturi de stilistul Sam Villa!

Copyright © 2012 | All rights reserved • SC INGO INTERNATIONAL SRL | P.iva 05215180018 | sales@estetica.ro login | Powered by coolshop

popup - Wisepops - script