Print this page
BEAUTY/NAILS

RESURFACE YOUR GLOW

Vineri, 01 Iulie 2022 13:50

Cand tenul isi pierde din stralucirea naturala, este timpul sa intervii. Trezeste la viata orice tip de piele cu gama Probiome Peel de la Skeyndor.

Peel-urile chimice au existat de pe vremea Cleopatrei. Aceasta regina faimoasa folosea acidul lactic gasit in laptele acrit si acidul tartaric din vin ca sa isi faca exfoliere pe cale naturala. Aceasta practica a continuat si in perioada medievala, fiind perfectionata de stiinta moderna. Sustinuta de experienta a 50 de ani de rigoare stiintifica de cel mai inalt nivel, Skeyndor lanseaza tratamentul care reinnoieste pielea in profunzime. Va prezentam Probiome Peel, gama exclusiv profesionala de produse de peeling chimic pentru o ingrijire avansata care accelereaza regenerarea cutanata si reface microbiomul pielii. Tratamentul profesional sigur si inovator care, datorita complexului multibiotic, reechilibreaza microbiomul cutanat pentru refacerea pielii dupa o exfoliere profunda.

Produsele de peeling clasice lasa pielea vulnerabila si expusa factorilor externi. Pentru a contracara acest efect, Probiome Peel completeaza tratamentul cu acizi cu un complex multibiotic reechilibrant. Multibiotic Restoring Complex actioneaza asupra microbiomului conferind confort si protectie pielii. Contine pre si postbiotice ce stimuleaza mecanismele naturale de aparare interna si externa a pielii. 

Fazele Tratamentului
Noua gama de la Skeyndor are 4 faze distincte ale tratamentului. Faza 1 este cea de Pre Peeling care consta in pregatirea pielii pentru procedura. Dupa curatarea pielii cu gama Expert Cleanse Pro, se incepe tratamentul cu aplicarea unei lotiuni degresante care faciliteaza penetrarea si actiunea uniforma a produsului de peeling pe piele. Datorita PH-ului sau acid, ajuta la atenuearea impactului produselor acide intense. Pe zonele delicate ale fetei cum ar fi comisura ochilor, buzele si aripile nazale se aplica balsamul potector.

In Faza 2 se alege tipul de peel chimic personalizat tipului de ten si rezultatelor dorite. Hydra Soothing Peel este conceput special pentru reinnoirea pielii cu sensibilitate la alfa-hidroxiacizi. Concentratia ridicata in polihidroxiacizi ii confera capacitatea de hidratare profunda, fara a modifica structura barierii naturale ale pielii. Ultra Illuminating Peel este recomandat pentru exfolierea pielii terne sau cu aspect lipsit de vitalitate. Combinatia de acizi este conceputa pentru a reda luminozitate fetei si a revitaliza tenul. Concentratia sa ridicata de poliacizi, impreuna cu derivatul de acid ascorbic are proprietati antioxidante si energizante pentru o piele mai radianta. Advanced Lightening Peel contine acizi cu actiune antioxidanta si de decolorare care atenueaza aspectul petelor de hiperpigmentare si uniformizeaza tenul. Pore Polishing Peel atenueaza aspectul porilor deschisi si reduce impuritatile pielii grase datorita combinatiei de acizi solubili in sebum si capacitatii de detoxificare. Age Smoothing Peel este recomandat pentru exfolierea pielii cu efect de fotoimbatranire, cu riduri sau lipsite de fermitate. Combinatia de acizi este elaborata special pentru a netezi pielea si pentru a atenua aspectul semnelor de imbatranire. Continutul de AHA si aczi cu actiune antioxidanta neutralizeaza radicalii care favorizeaza imbatranirea prematura.

Faza 3 este cea de Post Peeling si presupune aplicarea agentului neutralizator si al exclusivului concentrat multivitaminic pentru a revitaliza si hrani pielea in profunzime. Prin acest pas, pielea este readusa la PH-ul normal si este relipidizata si calmata dupa procesul intens de exfoliere in profunzime.

In Faza 4 de Ingrijire si Protectie se aplica inovatorul complex Multibiotic Restoring Complex care calmeaza si restaureaza microbiomul pielii dupa peeling. Dupa incheierea unui proces de exfoliere intensiva precum tratamentul de peeling, este imperativa aplicarea protectiei solare cu SPF 50 pentru a proteja pielea sensibilizata.

Tratamentul cosmetic la salon s-a incheiat, dar procedeul nu este inca finalizat. Reface, protejeaza si rehidrateaza pielea in 7 zile si 7 nopti. Tratamentul de refacere in 7 zile este complementul esential pentru a proteja pielea in zilele de dupa tratamentul de peeling si pentru a obtine eficacitatea maxima a Probiome Peel. Post-Peel Probiome Kit contine Multibiotic Restoring Complex care repara si reechilibreaza pielea, DD Cream cu SPF 50 care uniformizeaza tonul si ofera un factor de protectie solara ridicat si Multi Vitamin Night Cream ce stimuleaza reinnoirea naturala a pielii. 

 

  • Probiome Peel de la Skeyndor 1



  • Probiome Peel de la Skeyndor 2



  • Probiome Peel de la Skeyndor 3



  •  

Related items