top news

EDUCATION

Inaugurarea Asociatiei Specialistilor in Cosmetologie Medicala Si Estetica la Chisinau

Vineri, 06 Noiembrie 2015 09:11

Pe data de 9 septembrie 2015, la Chisinau, a avut loc inaugurarea Asociatiei Specialistilor in Cosmetologie Medicala si Estetica. Evenimentul a fost organizat de compania Belar Grup, distribuitor oficial al cosmeticii profesionale Janssen, Ericson Laboratoire, Skin Tech s.a.

 

Asociatia a fost creata si inregistrata in anul 2010, av=nd menirea de a deveni o organizatie a profesionistilor din domeniul cosmetologiei si masajului. A aparut ca urmare a necesitatii de stabilire si consolidare a unei forme organizationale care ar sustine asocierea specialistilor si ar ridica nivelul serviciiilor din domeniu. Necesitatea unei asociatii a aparut de mai multi ani, pentru a plasa R. Moldova printre statele recunoscute pentru activitatea sa profesionala si de calitate in domeniul cosmetologiei si a masajului.

La eveniment au fost prezenti cosmetologi, maseori, medici, inalti demnitari de stat printre care Prim Viceministrul Sanatatii Gheorghe Turcan, reprezentantul Ministerului Justitiei, Directia Organizatiei Necomerciale Angela Lazarenco, directorul colegiului Mondostud-Art, medic specialist in psihopedagogie, Victor Silii, cosmetolog, c=stigatoarea Premiului Mare al Campionatului International de Cosmetologie, Estetica Aplicata si SPA masaj Valentina Musienco, medic dermatolog de categoria I Mihail Tujicov si multi alti invitati.

Oaspetii au sustinut crearea unei asemenea asociatii, au vorbit despre importanta ei pentru toti angajatii din domeniu, pentru ridicarea calitatii serviciilor oferite si impactul pozitiv asupra clientilor finali, precum si despre noile tendinte in domeniul cosmetologiei. S-a vorbit si despre actele legislative ce vin in sustinerea organizatiei, despre drepturile si obligatiunile membrilor ei. 

In cadrul evenimentului organizatorii au prezentat tuturor celor prezenti activitatea de baza, obiectivele, misiunea si planul de activitate al ASCME.

 

Related items

  • EFECTELE CORONAVIRUSULUI LA NIVEL MONDIAL 06 Noiembrie 2015

    Pandemia de Coronavirus afecteaza  industria infrumusetarii din intreaga lume. De la saloane inchise pana la reguli stricte de preventie in saloanele care inca isi tin usile deschise pentru client, toate acestea aduc prejudicii stilistilor, proprietarilor, dar si clientilor.

  • RECORD LA MOLDEXPO 06 Noiembrie 2015

    Expozitia internationala de cosmetice, parfumerie si echipamente pentru industria de infrumusetare, un eveniment dedicat doar profesionistilor din domeniu, a devenit o sarbatoare a tuturor.

  • LET'S BEAUTY 06 Noiembrie 2015

    Centrul de evenimente Moldexpo, din Chisinau, va gazdui cea de-a XXII a editie a targului international dedicat industriei de infrumusetare.

  • COVERSTORY - HAIR BY GHD 06 Noiembrie 2015

    In spiritul inovativ si nonconformist al unuia dintre cele mai iubite branduri din backstage-urile prezentarilor de moda si revistelor de fashion&beauty, am optat pentru un shooting altfel, cu coafuri imaginate si create de Oana Moldoveanu, trainer ghd cu mare experienta in realizarea de lookuri de revista.

Copyright © 2012 | All rights reserved • SC INGO INTERNATIONAL SRL | P.iva 05215180018 | sales@estetica.ro login | Powered by coolshop

popup - Wisepops - script