Print this page
EVENTS/NEWS

REVISTA ESTETICA ESTE MANDRA SA SPRIJINE PRIMA EDITIE A NORDIC HAIR AWARDS SI EXPO

Marţi, 16 Aprilie 2019 14:04

Hair Magazine a anuntat prima editie a Nordic Hair Awards and Expo. Pe 9 iunie 2019, se vor deschide usile unui nou punct de intalnire pentru profesionistii din industria nordica de coafură, in orasul Copenhaga, Danemarca - cu revista Estetica ca partener media international.

Coaforii si furnizorii din Danemarca (inclusiv Insulele Feroe), Finlanda, Norvegia, Suedia si Islanda sunt invitati sa petreaca o zi intreaga împreuna,  sa invete, sa sarbatoreasca si sa  fie martori la spectacole de coafura de clasa mondiala oferite atat din partea starurilor locale, cat si a celor internationale.

Prima editie a Nordic Hair Awards si Expo va avea loc intr-un spatiu rustic din localitatea Lokomotivværkstedet, un atelier vechi de tren, aproape de boierul Vesterbro din Copenhaga si va avea la dispozitie 10.000 de metri patrati.

Evenimentul va avea doua etape cu un program complet. Toate spectacolele de pe Main Stage sunt incluse in biletul de intrare, in timp ce spectacolele exclusive de pe Stage Live necesita un bilet suplimentar. Pe langa faptul ca se bucura de spectacole, vizitatorii vor avea ocazia sa intre in contact cu cei 80 de expozanti din zona Expo si sa urmareasca competitiile live si Barber Battles. Pe timpul serii, gazda Benjamin Martin ne va conduce printr-un spectacol de premiere incredibil, cu divertisment, ceremonii de premiere, cina, muzică live si petrecere.

Unul dintre cele mai importante momente ale zilei este ceremonia de decernare a premiilor in care vor fi anuntati castigatorii premiilor Nordic Hair Awards. Industria nordica de coafura contine o cantitate incredibila de creativitate, talent si profesionalism. Prin stabilirea premiilor Nordic Hair Awards si Expo, Hair Magazine doreste sa pretuiască profesia de stilist si sa ridice nivelul pentru moda nordica a parului din lume, cu sprijinul revistei Estetica Magazine.

STAGE LINE UP

MAIN STAGE

           Zoom by Zoom Creative Team

           Schwarzkopf Professional Nordic Team

           HeadBrands Lab

           American Crew

           Intercoiffure Nordic Team

           Marcelklubben

           L’Oréal Professionnel by Björn Axén

           KEVIN.MURPHY Global Team

           Aveda Global Artistic Team

           Copenhagen Barber Battle

           Linda Schuster & Joakim Roos

           Cutrin

           Creademic Pro Academy

LIVE STAGE

           REVLON Professional, Alterna & American Crew

           KEVIN.MURPHY Global Team

           Lesley Jennison, Global Colour Ambassador & Schwarzkopf Professional Creative Nordic Team

 

Pentru mai multe informatii vizitati www.nordichairawards.com

 

Related items