Print this page
EVENTS/NEWS

ITALIAN BEAUTY & CARE DAY

Marţi, 21 Mai 2019 09:03

Vara debuteaza cu un eveniment dedicat frumusetii in stil italian. Pe data de 28 mai 2019, incepand cu orele 11:00, va avea loc, la Palatul Noblesse din Bucuresti, cea de-a patra ediţie a evenimentului “Italian Beauty & Care Day” .

Evenimentul se adresează exclusiv operatorilor specializaţi (importatori şi distribuitori de cosmetice profesionale şi de larg consum, dermatocosmetice, produse de ingrijire personală, reprezentanţi ai lanțurilor farmaceutice, buyers din retail, saloane de înfrumusețare etc.), precum şi jurnaliştilor din presa specializată şi generală.

Vor fi prezente societati italiene care vor avea intalniri B2B cu firmele romanesti interesate si care vor prezenta cosmetice profesionale de larg consum si bio, dermatocosmetice, produse de igiena personala:

  • - pentru ingrijirea parului;
  • - pentru ingrijirea tenului si corpului (creme antirid, de hidratare, cu actiune terapeutica, protectie solara);
  • - pentru ingrijirea mainilor si picioarelor;
  • - pentru wellness si SPA
  • - pentru ingrijirea corpului (scutece, servetele etc).

 

Participarea este gratuită, cu înregistrare prealabilă pe FORMULARUL ONLINE.

Pentru înregistrare si informaţii suplimentare: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza

Societatile inregistrate vor primi pe e-mail detalii cu privire la locatia in care se vor desfasura intalnirile bilaterale.

 

Related items