top news

EVENTS/NEWS

VA PREZENTAM PRIMUL EVENIMENT VIRTUAL ALTERNATIVE HAIR SHOW – IMAGINE 2020

Miercuri, 17 Iunie 2020 10:58

Alternative Hair Show  s-a dedicat sa gaseasca si sa  promoveze coafuri artistice de pe tot globul,  strangand, in acelasi timp, fonduri necesare pentru fundatia Fighting Leukaemia.

Strangerea de fonduri a fost organizata de catre Tony Rizzo, fondatorul Alternative Hair, pentru a sprijini programele de cercetare din Marea Britanie si din strainatate, precum si sa sprijine familiile care au copii ce sufera de cancer de sange.

Tony Rizoo a prezentat fiecare editie a Alternative Hair Show, inca din 1983, iar cea de a 38a editie ar fi trebuit sa aiba loc in acest an, pe 11 octombrie. Din pacate, pandemia de Covid19 a facut calatoriile dificile si a interzis evenimentele cu un numar mare de persoane. Dar este nevoie de mai mult decat o pandemie sa opreasca planurile lui Tony Rizzo! Daca nu puteti veni la eveniment, el va aduce evenimentul la voi. In timpul lungilor saptamani in care Tony a stat in izolare, el a fost ocupat sa dezvolte planuri si idei, vorbind cu coafori creativi de pe glob, precum si cu experti care l-ar putea ajuta sa-si tranforme ideile in realitate: primul eveniment virtual dedicat parului, IMAGINE, care va avea loc pe 11 octombrie 2020.

"Acesta va fi un eveniment interactiv si de neuitat, in cadrul caruia vom prezenta lucrari inspirationale ale unor artisti consacrati si vom intra in contact cu ei. In acelasi timp vom sprijini fundatia Fighting Leukaemia, deoarece Alternative Hair Show 2020 va fi transmis prin pay-per-view, astfel incat publicul poate dona pentru continuarea finantarii luptei impotriva leucemiei”, a declarat Tony Rizzo pentru Estetica.

Sustinut de aceeasi echipa de productie alaturi de care a lucrat in ultimii ani, precum si de presedintele AHS Global, Anthony Mascolo, Tony va prezenta echipele artistice printr-o spectacol incredibil care va inspira si va distra publicul de pe intreg mapamondul: „Ideea noastra este de sa prezentam cele mai bune 24 de echipe din lume, incluzand si noi talente care nu au mai fost prezente la Alternative Hair Show”, a explicat Tony.

Ceea ce parea imposibil un urma cu doar cateva saptamani, acum a devenit realitate. Productia evenimentului este in curs de desfasurare, iar echipele de pe glob isi planifica spectacolul, un ocean de creativitate si imaginatie absoluta. Evenimentul va include, de asemenea, finalistii virtuali ai International Visionary Awards, iar castigatorii vor fi anuntati in direct.

De fapt, intreaga audienta trebuie sa isi imagineze ca este Londra, urmarind spectacolul si ca participa la un eveniment spectaculos si captivant.

O lista completa a echipei va fi publicata in scurt timp, intre timp, pentru a afla mai multe despre Alternative Hair Show 2020, va rugam sa accesati  www.alternativehair.org

  • Alternative Hair Show 2020



  •  

Related items

  • ALTERNATIVE HAIR 2022 – LEGENDS 17 Iunie 2020

    Evenimentul global al anului a revenit LIVE! Alternative Hair 2022 – Legends va avea loc pe 9 octombrie 2022 la Troxy, un teatru Art-Deco din Stepney, Londra de Est.

  • INSPIRATIA PENTRU ARTA PARULUI: PARODIA - THE ALTERNATIVE HAIR SHOW 17 Iunie 2020

    Dupa 37 de ani, creativitatea si angajamentul tuturor celor implicati in organizarea The Alternative Hair Show continua sa fie la fel de remarcabile ca si pana acum, cu peste 12,5 milioane de lire sterline stranse pana acum pentru fondul caritabil „Fighting Leucemia”.

  • CREATIVITATE FARA LIMITE – ALTERNATIVE HAIR SHOW 2017: UTOPIA! 17 Iunie 2020

    Alternative Hair Show este mereu o sarbatoare a talentului si spiritului artistic, un spectacol dedicate hairstilistilor: pentru editia de 2017, ce a purtat numele 'UTOPIA', limitele creativitatii au fost depasite, iar 20 de echipe artistice au umplut scena Royal Albert Hall, venind cu propria inspiratie pentru tematica aleasa. 

  • LONDRA SARBATORESTE CASTIGATORII EDITIEI 2017-2018 AIPP AWARDS! 17 Iunie 2020

    Ceremonia de premiere a editiei 2017-2018 AIPP Awards Ceremony a avut loc in timpul celui mai prestigious eveniment de hairdressing, Alternative Hair Show, la spectaculoasa Royal Albert Hall din Londra.

Copyright © 2012 | All rights reserved • SC INGO INTERNATIONAL SRL | P.iva 05215180018 | sales@estetica.ro login | Powered by coolshop

popup - Wisepops - script