Print this page
EVENTS/NEWS

SILVIE MOREAU SE RETRAGE DIN POZITIA DE LIDER WELLA; ANNIE YOUNG-SCRIVNER SE ALATURA CA CEO

Vineri, 16 Octombrie 2020 10:26

Astazi s-a anuntat ca Sylvie Moreau, profesionist cu vechime in industria profesionala de frumusete si sefa a marcilor Wella, inclusiv Wella Professionals, OPI, ghd, Nioxin si Clairol, va renunta la rolul de presedinte al Coty Professional Beauty.

A fost o calatorie uimitoare. Imi place aceasta industrie, oamenii sai, brandurile noastre si, mai presus de toate, echipele mele din intreaga lume. Demisia este cea mai provocatoare decizie din cariera mea, dar cred ca misiunea mea la Wella a fost indeplinita. Faptul ca am condus Wella spre independenta va fi mostenirea mea. Sunt foarte mandra de ceea ce am realizat impreuna si multumesc profund familiei #wella pentru ca m-a rasplatit cu increderea si sprijinul lor de-a lungul acestor multi ani”, a spus doamna Moreau.

De asemenea, a fost anuntata astazi numirea lui Annie Young-Scrivner in functia de CEO al Wella Company, care va deveni oficiala la incheierea tranzactiei anuntate anterior in care KKR achizitioneaza 60% din Wella de la Coty Inc.

Dna Young-Scrivner se alatura Wella de la GODIVA Chocolatier, unde a ocupat functia de CEO in ultimii trei ani. Mandatul sau la GODIVA este marcat de accelerarea cresterii prin extinderea de noi canale si categorii, care au facut marca iconica mai accesibila pentru consumatori, onorand in acelasi timp mostenirea brandului. Pe langa faptul ca este cea care a condus campania de imputernicire a femeilor, care a avut un impact social mare, doamna Young-Scrivner a condus activitatea de imbunatatire a experientei digitale a GODIVA, facand-o o componenta critica pentru ecosistemul marcii.

De-a lungul carierei sale de trei decenii, doamna Young-Scrivner a demonstrat o forta exceptionala in dezvoltarea marcilor, a experientelor digitale si a talentelor, pe diferite canale. Dupa ce a lucrat in peste 30 de tari din intreaga lume, ea intelege cu adevarat pietele globale. Inainte de GODIVA, doamna Young-Scrivner a petrecut cativa ani in functii de conducere la Starbucks Corporation si PepsiCo.

"Sunt onorata sa ma alatur companiei Wella intr-un moment atat de important in istoria marcii, deoarece sarbatoreste 140 de ani de Wella Professional, dar si a 40-a aniversare a OPI, a 20-a de ghd si nasterea WeDo / Professional. Mereu am admirat pasiunea companiei de a-si sustine partenerii, dintre care multi sunt intreprinderi mici. Familia mea a avut multe afaceri mici, de la restaurante la magazine si pana la saloane de wellness. Spiritul antreprenorial este impletit in ADN-ul meu si de aceea am un respect extraordinar pentru proprietarii de afaceri mici, precum cele 250.000 de saloane de infrumusetare pe care le deservim astazi. ", a spus doamna Young-Scrivner.

Ma linisteste faptul ca las aceasta companie pe maini bune. Annie este un lider minunat, care crede in puterea oamenilor si care va aduce un suflu proaspat afacerii si echipei de conducere, pe masura ce Compania Wella incepe urmatorul sau capitol”, a adaugat doamna Moreau.

Doamna Moreau isi va pastra pozitia pana la incheierea tranzactiei dintre KKR si Coty. „As dori sa-i multumesc lui Sylvie pentru ca a lasat in urma o mostenire minunata, o echipa remarcabila si o baza solida din care vom creste”, a concluzionat doamna Young-Scrivner.

 

Related items