Print this page
EVENTS/NEWS

ALEXANDRA SARU A CASTIGAT LOCUL 3 LA CONCURSUL L’ORÉAL PROFESSIONNEL STYLE & COLOUR TROPHY

Joi, 26 Noiembrie 2020 08:24

L’Oréal Professionnel Style & Colour Trophy si-a desemnat castigatorii! Cea de-a doua editie a competitiei si-a provocat competitorii sa realizeze coafuri inedite bazate pe tema LA FRENCH, iar Alexandra Saru a castigat locul trei in acest concurs.

L’Oréal Professionnel Style & Colour Trophy este competitia cu cea mai indelungata traditie in domeniul coafurii la nivel mondial. De 64 de ani renumitul concurs continua sa inspire, sa descopere noi talente si sa lanseze trenduri.

Coafura care a ajutat-o pe Alexandra Saru sa castige locul 3 este despre frumusetea simplitatii. Culorile, formele si texturile sunt combinate cu tonuri luminoase, care creeaza un look inspirat din eleganta frantuzoaicelor. Alexandra Saru, castigatoarea locului 3, are 30 de ani si este hairstylist la Salonul Man!fest, din Bucuresti. Alexandra si-a descoperit pasiunea pentru aceasta meserie inca din copilarie, si si-a urmat visul ulterior si s-a angajat la Salonul Man!fest. 

"Concursul Style&Color Trophy m-a ambitionat sa imi depasesc limitele, sa-mi setez asteptari mai inalte de la mine. A fost un ,,challenge,, veritabil -  si m-a ajutat sa imi validez cunostintele pe care le-am dobandit in toti acesti ani.", a spus Alexandra.

  • LA FRENCH SARU ALEXANDRA 1



  • LA FRENCH SARU ALEXANDRA 2



  • LA FRENCH SARU ALEXANDRA 3



  • LA FRENCH SARU ALEXANDRA 4



  • LA FRENCH SARU ALEXANDRA 5



  •  

Related items