Print this page
EVENTS/NEWS

MIKE VINCENT ESTE NOUL PRESEDINTE AIPP

Vineri, 19 Februarie 2021 14:16

AIPP (Association Internationale Presse Professionnelle Coiffure) este incantata sa anunte ca, incepand cu 31 ianuarie 202, veteranul industriei Mike Vincent a fost numit noul presedinte al AIPP.

In noul sau rol, Mike va fi responsabil pentru toate activitatile si proiectele asociatiei, inclusiv supravegherea ravnitelor premii AIPP. Dupa ce a lucrat ca vicepresedinte AIPP mai multi ani, Mike Vincent a fost singurul care a candidat pentru functia de presedinte, asa ca a fost ales automat.

„Ca profesionisti in mass-media trecem printr-un moment teribil; nu numai ca avem o concurenta externa mai mare ca oricand – influeceri, bloggeri etc. - dar acum ne confruntam cu cea mai incredibila si imprevizibila pandemie care a existat vreodata. Acesta este motivul pentru care cred ca onorabila noastra asociatie are un rol important de jucat intr-o retea eficienta, care va interactiona pentru a aduce raspunsuri, informatii si poate venituri reciproc. In 2021, mai mult ca oricand, trebuie sa fim uniti pentru binele nostru reciproc. Va doresc tuturor un an foarte fericit si plin de sanatate," a declarat Mike.

In aceasta noua era a AIPP, lui Mike Vincent i se alatura in comitetul de conducere Maeve O'Healy-Harte si Brice Thiron in calitate de vicepresedinti; Sergi Bancells in calitate de secretar general; Roberto Pissimiglia, in calitate de presedinte de onoare, deoarece dupa 28 de ani de serviciu s-a angajat sa sprijine in continuare asociatia.

Nascut in 1960 la Paris, Mike Vincent si-a inceput cariera in industrie in 1987 dupa ce a absolvit o faimoasa scoala de afaceri si dupa ce a petrecut 5 ani in publicitate. Dupa o scurta perioada de timp petrecuta la L’Eclaireur des Coiffeurs, Mike s-a alaturat revistei La Coiffure de Paris in 1988 si, in calitate de director general, a dezvoltat marca la nivel mondial, deschizand 22 de licente in Europa, America de Nord si de Sud si Asia. In 2002, a parasit compania si si-a lansat propriul brand, TRIBU-TE, care include atat publicatii tiparite si digitale, cat si spectacole de coafura la Paris si Londra.

Impreuna cu Roberto Pissimiglia, Mike Vincent a fondat prestigioasele premii AIPP in 1997.

 

Related items