Print this page
EVENTS/NEWS

INTERNATIONAL HAIRDRESSING AWARDS 2022

Miercuri, 04 Mai 2022 11:55

Esti gata pentru International Hairdressing Awards 2022? A inceput numaratoarea inversa pentru unul dintre cele mai asteptate evenimente ale anului!

Din 20 Aprilie, biletele pentru ceremonia de decernare a premiilor International Hairdressing Awards 2022 sunt puse in vanzare pe www.ihawards.com. Pretul biletelor este 200 de euro si include accesul la covorul mov, show-ul pe podium, festivitatea de premiere, cina cocktail de dupa show si petrecerea after-show. Marea noapte a coaforului global va aduna la Madrid stilistii din intreaga lume. Ceremonia de decernare a premiilor din acest al patrulea an va avea loc pe 16 Mai 2022 la Madrid, cu un eveniment stralucitor: show-ul pe podium cu unele dintre cele mai importante echipe ale lumii, fabulosul covor mov si o ceremonie de premiere in stil Hollywood cu tot farmecul pe care il merita aceasta industrie. 

De asemenea, International Hairdressing Awards au anuntat echipele care vor urca pe podium in cadrul marii nopti de coafura. Sase dintre cele mai renumite echipe de stilisti din lume isi vor prezenta cele mai recente colectii, cunostintele si inspiratia lor intr-un spectacol de inalt nivel: Danilo Giangreco (Marea Britanie), No Name (Spania), Pierre Ginsburg (Franta), Toni & Guy Team (Marea Britanie/ Spania), Trevor Sorbie Team (Marea Britanie), X-presion (Spain). O etapa umimitoare de talent care va reuni in acelasi spectacol unele dintre cele mai importante firme din scena actuala a coaforului. 

Danilo Giangreco
Castigatorul mai multor premii, Danilo Giangreco isi pune rapid amprenta pe circuitul international de coafura. Relatia sa de dragoste cu tunsoarea si culoarea ii orienteaza constant influenta creativa in directii noi. Fie pe scena, in spatele scaunului sau al camerei, Danilo si echipa sa isi traduc pasiunea si daruirea in prezentarea artei lor la nivel mondial. 

No Name
Dupa cativa ani de dezvoltare a ideii, doua dintre cele mai recunoscute branduri ale coaforului spaniol au dezvoltat o noua platforma creativa numita Experimento NO NAME. Acest nou proiect se bazeaza pe lasarea ego-urilor deoparte si lucrul dincolo de colaborare, creand un nou principiu si bazat pe un nou concept: imaginea-actiune.

Pierre Ginsburg
La 27 de ani, Pierre este coafor independent cu sediul la Paris si lucreza pe teme artistice, educatie, moda si salon. In 2016, Pierre a castigat prestigiosul Young Talent Style Master International Award de la Revlon Professional si s-a alaturat salonului Anne Veck din Oxford timp de un an. Acest sejur a fost o oportunitate pentru el de a-si combina talentul cu o influenta anglo-saxona. A castigat mai multe competitii de la inceput (StyleMasters Young Talent International, Hairdressing Awards France Jeune Talent, The Big One Jeune Talent, finalist de trei ori la AIPP) iar de ultimii 3 ani, Pierre este partener artistic si educator pentru Revlon Professional France si tocmai s-a alaturat echipei artistice a Haute Coiffure Francaise. 

Toni&Guy Art Team
Moda este influenta cheie in viziunea Toni&Guy. Echipa artistica Toni&Guy sponsorizeaza Saptamana Modei din Londra, in fiecare an creeaza lookurile pentru peste 80 de prezentari de moda, lucrand cu designeri britanici si internationali. An de an, echipa artistica lanseaza colectia de moda si tendinte aratand importanta legaturii dintre moda si coafura. Creaza combinatii de tunsoare, culoare, imbracaminte si pentru barbati si lucrari editoriale.

Trevor Sorbie Art Team
Premiatul Trevor Sorbie Artistic Team nu are limite. Depasind constant granitele creativitatii cu concepte inovatoare, pasionati de crearea unei arte a coafurii si incurajand individualitatea pentru a pastra ideile proaspete si originale, creatiile lor provoaca, mentinand in acelasi timp frumusetea estetica. Echipa inspira hairstylistii din intreaga lume.

X-presion
Fondata in 2005, X-presion este prima companie din lume dedicata exclusiv cercetarii si dezvoltarii in domeniile artistice si educationale ale coaforului. Inca de la inceput, acest studio de creatie, format din 3 tineri antreprenori din Madrid - Marco Antonio Restrepo, Jorge Cancer si Jose Luis Almendral – lucreaza la dezvoltarea de noi tehnici de tuns, colorare, printr-un amestec de diferite discipline artistice, materiale si concepte. X-presion a produs unele dintre cele mai influente si inovatoare concepte de spectacol in ultimii ani, cum ar fi Secret Master Class, Show Positivo sau Be Beta, amestecand coafura cu alte arte. Spectacolele lor se gasesc pe cele mai importante scene din lume, iar creativitatea lor nesfarsita, combinata cu inovatia cosmetica si investigatia stiintifica, le permit sa creeze adevarate piese de arta. In zilele noastre sunt cufundati in filmarile “Head Hackers”, un documentar despre coafura si viata lor, care implica cele mai mari nume din industrie. 

Organizatia
International Hairdressing Awards este o organizatie independenta de frumusete, sustinuta de hairstylisti, care a fost sprijinita inca de la infiintare de un sponsor principal de relevanta internationala care crede in mesajul si misiunea acestor premii: Revlon Professional. Beauty Underground, Salon Look Madrid-Ifema si The Hair MBA actioneaza ca sponsori, iar Estetica Magaine ca partener media global, cu 24 de editii in intreaga lume. Pentru mai multe informatii, va rugam sa vizitati: www.ihawards.com. 

 
  • International Hairdressing Awards 2022



  •